Bir sistem arıyorum ve uygun fiyatlı, oyun, edit ve diğer birçok işi görebilecek bir sistem arıyorum. Bütçem 17-25e kadar yetebilir. NVIDIA RTX ekran kartı olması benim için daha iyi olur. İşlemci Intel ya da AMD fark etmez.
Bunu alabilirsin
![]()
SUNRISE-7500F / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX 1-Click OC 2X GeForce RTX 4060 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
SUNRISE-7500F Powered by GG temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. GALAX RTX 4060 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Soğutucu olarak da bunu seçersin özelleştirmeden dostum
![]()
Thermalright Assassin X 120 Refined SE TL-C12C 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Dört saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fan.www.gaming.gen.tr
Hocam stok sizi bi süre idare eder söyleyeyim.Stok soğutucuyu kullanıp paradan tasarruf etsem? Ha bir de bana monitör dahil bir sistem lazım ya.
Bence denk fiyattan bu daha iyi olur kasa PSU bakımından. Parça kalitesi bi tık daha iyi attığım sistemin.@584297 hocam, Jahrein'in hazır sistemini buldum. Bu sistemin fiyatı da donanımı da hoşuma gitti. Alınabilir mi bu sistem?
Bence denk fiyattan bu daha iyi olur kasa PSU bakımından. Parça kalitesi bir tık daha iyi attığım sistemin.
![]()
OPTIMA-4060 / INTEL i3-12100F / GALAX 1-Click OC 2X GeForce RTX 4060 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
OPTIMA-4060 Powered by GG temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. GALAX RTX 4060 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Yani o size bağlı bişey aslında. Konu başlığında demişsiniz ki editleme iş güç ilede uğraşacağım. Burada AMD Ryzen daha mantıklı çoklu çekirdek açısından. Bu kıyasda 5500 daha avantajlı 12100F e göre. Ben AMD İNTEL farketmez dediniz diye attım.Peki bu sisteme sizce AMD CPU mu kullanılmalı Intel mi?
Yani o size bağlı bir şey aslında. Konu başlığında demişsiniz ki editleme iş güç ile de uğraşacağım. Burada AMD Ryzen daha mantıklı çoklu çekirdek açısından. Bu kıyasda 5500 daha avantajlı 12100F e göre. Ben AMD Intel fark etmez dediniz diye attım.
Artar, şüphenlerinde haklısınBir de şu an bütçem çok fazla değil ama işe başlayacağım yazın. Yaza kadar sistemin fiyatının artmasından şüpheleniyorum :/
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.