Nbozkurt
Centipat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- A620M-K/Ryzen 5 7500f/RTX 4060
Merhaba arkadaşlar, PC toplama ve mevcut teknoloji hakkında oyun vs. ilgilenmedigim için maalesef geri kalmışım. Hem oğlanın güncel oyunlar oynayabilmesi hem de benim Fusion 360 SolidWorks gibi programları kullanabilmesi için hazır Gaming PC adı altinda satilan PC'lerden almaya niyetlendim fakat çoğu alakasız kombinlenmis PC'ler bütçe 25 bin civari.
İşlemci konusundan, ekran kartı konusuna kadar kararsızım. En azından 5 sene arkama bakmak istemediğim bir sistem olsun istiyorum, aman aman performans peşinde değilim. İşlemci AMD ya da Intel ekran kartı kesinlikle NVIDIA olmasi konusunda kesin karar verdim, sizin konularınızdan anladığım kadarı ile. Bana onerebilecegiz bir sistem ya da hazır sistem linki var mı? TY'de Aizen bilişimin PC'lerine göz attım kararsız kaldım.
İşlemci konusundan, ekran kartı konusuna kadar kararsızım. En azından 5 sene arkama bakmak istemediğim bir sistem olsun istiyorum, aman aman performans peşinde değilim. İşlemci AMD ya da Intel ekran kartı kesinlikle NVIDIA olmasi konusunda kesin karar verdim, sizin konularınızdan anladığım kadarı ile. Bana onerebilecegiz bir sistem ya da hazır sistem linki var mı? TY'de Aizen bilişimin PC'lerine göz attım kararsız kaldım.
Son düzenleyen: Moderatör: