25.000 TL'ye oyun için sistem önerisi

Nbozkurt

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
A620M-K/Ryzen 5 7500f/RTX 4060
Merhaba arkadaşlar, PC toplama ve mevcut teknoloji hakkında oyun vs. ilgilenmedigim için maalesef geri kalmışım. Hem oğlanın güncel oyunlar oynayabilmesi hem de benim Fusion 360 SolidWorks gibi programları kullanabilmesi için hazır Gaming PC adı altinda satilan PC'lerden almaya niyetlendim fakat çoğu alakasız kombinlenmis PC'ler bütçe 25 bin civari.

İşlemci konusundan, ekran kartı konusuna kadar kararsızım. En azından 5 sene arkama bakmak istemediğim bir sistem olsun istiyorum, aman aman performans peşinde değilim. İşlemci AMD ya da Intel ekran kartı kesinlikle NVIDIA olmasi konusunda kesin karar verdim, sizin konularınızdan anladığım kadarı ile. Bana onerebilecegiz bir sistem ya da hazır sistem linki var mı? TY'de Aizen bilişimin PC'lerine göz attım kararsız kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Soğutucu ile birlikte alabilirseniz iyi olur, rahat edersiniz.

Teşekkürler ederim 🤗 baktiklarimdan çok daha üstün bir sistem önerisi olmuş DDR5 sistem olması da cabası. Şimdi AAA ama sende diyeceksin ama Gaming.gen bana world e taksit yapmıyor galiba bu sistem bana 25 yıl oğlana 10 yıl yeter herhalde. Olmadı her şeyi zorlayıp direk tek çekim alacağız gibi duruyor.

xDraco peki böyle bir PC yi Hepsiburada gibi yerlerden almam mümkün mü

Son düzenleme:
Teşekkürler ederim 🤗 baktiklarimdan çok daha üstün bir sistem önerisi olmuş DDR5 sistem olması da cabası. Şimdi AAA ama sende diyeceksin ama Gaming.gen bana world e taksit yapmıyor galiba bu sistem bana 25 yıl oğlana 10 yıl yeter herhalde. Olmadı her şeyi zorlayıp direk tek çekim alacağız gibi duruyor.

xDraco peki böyle bir PC yi Hepsiburada gibi yerlerden almam mümkün mü
Genelde pahalı ve malzeme kalitesi düşük ürün var o tarz sitelerde. Önermem.

Genelde pahalı ve malzeme kalitesi düşük ürün var o tarz sitelerde. Önermem.
xDraco üstadım şimdi ben senin onerini sepete ekledim ancak bugün alma kararı verebildim maddiyattan ötürü . Şöyle bir sıkıntı oluştu linkte bıraktığım herşeyiyle aynı işlemci Intel i5 seçili bir sistem . Bana ödeme butonuna basmadan önce ikisi arasında karar vermeme yardımcı olurmusun . AMD ryzen 5 7500f mi Intel i5 12400 f mi sebebini de söylersen memnun kalırım zamanını alıyoruz hakkını helal et

https://www.gaming.gen.tr/urun/3901...ccpm13=1600685901&wccpm14=1697648490&wccpl=15

Asus prime h610m ddr5 diyor ama
oyun odaklı ise amd tercih edebilirsin

xDraco hocamın tavsiye ettiği sistemi soğutucuyla birlikte aldım ilk izlenimlerim iyi ki sorup almış almam oldu teşekkürler yardımlarınız için

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı