25.000 TL'ye R5 5600X için ekran kartı önerisi

Bütçe
25.000₺
bence en mantıklısı bütçe varsa işlemci anakart ve ramleri satıp ddr 5 ve güncel sokete güncellemek olur.

Bana sistemi güncellememi söylüyorsunuz ilerleyen zamanlarda güncelleyebilirim. Bana şuan için işime yarıcak ileriye dönük 1080p de çalışıcak ekran kartı önerin şuanki sistemi en fazla 1 sene daha kullanırım bunu düşünerek yazar mısınız

Tamamen sizin kararınız eğer ki sistem güncelleyecekseniz 4070 Ti güncellemeyecekseniz 18k ya 4070 var

Dostum o zaman ikinci el 6700XT falan bak fiyatları çok uygun ve bu çözünürlükte her işini görür. Sistemi önümüzdeki yıl komple değiştirirsin olur biter.

Şu anda 4070ti ile çok darboğaz yaşarsınız ancak 4070 ile yaşamazsınız yaşasanız bile gözle hissetmezsiniz

Hocam 4070 alabilirsiniz yer yer darboğaz olur ama ileride sistemi güncelleyip bir de monitör aldığınız zaman tadından yenmez.

İşlemciyi değişecekseniz RX 7900 XT alınır. 1080p de çok güzel sonuçlar veriyor. Ryzen 7 5800 X3D ile çok güzel ikili olurlar.

4070 ve RX 7700XT arasında kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…