25.000 TL'ye RTX 4060 i5 12400F sistem alınır mı?

1080p 60FPS de bütün oyunları Ultra açar (tek tük optimizasyonu bozuk oyunlar dışında) ama dediğimiz gibi 5bin TL fazla veriyorsunuz. İşlemci illa Intel olsun diyorsanız bunu alın.

Hocam zaten ti olması laxım pazar günü gittim unuttum ama ti galiba bu sixin attığınıxla aynı

Hayırlı olsun iptal etmek isterseniz çalışanları biraz zorlarsanız iptal ederler onun dışındada sistem iyi.
Fiyat okadar sıkıntı değil sistem iyiyse ne mutlu bana hocam

Isınma problemi olduğu soylenıyor

:D Sen söylenilenlere bakma kardeşim. Mis gibi ekran kartı ve işlemciler, yapıştır geç. Birkaç derece yüksek çalışır doğru ama abartılacak gibi değil. Zaten attığım sistem de hava soğutma var. Püfür püfür çalışır. O kadar insan da enayi zaten bilerek ısınma problemi olan şeyler alıyorlar :D

:D Sen söylenilenlere bakma kardeşim. Mis gibi ekran kartı ve işlemciler, yapıştır geç. Birkaç derece yüksek çalışır doğru ama abartılacak gibi değil. Zaten attığım sistem de hava soğutma var. Püfür püfür çalışır. O kadar insan da enayi zaten bilerek ısınma problemi olan şeyler alıyorlar :D
Haklısın peki i5 12400f icin işlemci soğutma gerekirmi kule tipi veya sıvı soğutucu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı