![]()
IT-DG V1 / INTEL Core i5 14400F / ASUS GeForce RTX 4060 DUAL OC V2 Edition 8GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
IT-DG V1 / INTEL Core i5 14400F / ASUS GeForce RTX 4060 DUAL OC V2 Edition 8GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
ne kadar a aldın hocam ?Konu dışı ama tam bilgisayar aldıktan sonra indirim olması üzdüAlınır bu arada bu sistem 14400F RTX 4060 insanı üzmez.
AM5 soket rx 7600 sistem toplanabilir hocam.20 - 25 bin bütçem var güzel performans alabileceğim bir bilgisayar önerir misiniz?
Bilgisayarda genel performans ne durumda hocam Valorant, CS2, GTA V gibi oyunlarda ?Konu dışı ama tam bilgisayar aldıktan sonra indirim olması üzdü
Bu arada sistem alınır 14400F & RTX 4060 insanı üzmez.
Hazır sistem olarak link var mı hocam ? toplamadan pek fazla anlamıyorum.AM5 soket rx 7600 sistem toplanabilir hocam.
Şimdi amd sizin için uygun heralde atacağım şimdi.Bilgisayarda genel performans ne durumda hocam Valorant, CS2, GTA V gibi oyunlarda ?
Hazır sistem olarak link var mı hocam ? toplamadan pek fazla anlamıyorum.
Yani performans ne düzeyde olur hocam genel oyunlarda yukarıda yazdığım oyunlarda mesela ?Şimdi amd sizin için uygun heralde atacağım şimdi.
Atacağım sistemde özelliklerini yazarak youtubeda testlerine bakarsın.Yani performans ne düzeyde olur hocam genel oyunlarda yukarıda yazdığım oyunlarda mesela ?
Tamamdır hocam teşekkür ederim bekliyorum.Atacağım sistemde özelliklerini yazarak youtubeda testlerine bakarsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.