25.000 TL'ye sistem toplama

Bütçe
25.000
Al hocam monitörü 2k koydum. O civarda başka monitör de bakabilirsin sana kalmış. Diğer konuya yazdığım sistemi copy paste yapmıştım değişiklik yaptım ama yansımamış. Kusura bakmayın editledim sistemi.

Son düzenleme:
Al hocam monitörü 2K koydum. O civarda başka monitör de bakabilirsin sana kalmış. İstersen monitörden kısıp 3070 de koyabilirim. Daha uyguna daha iyisini de dizemezsin zaten.

İşlemci gereksiz pahalı monitör kronik sorunlu ekran kartı doğal gaz sobası. Anakart yeterli değil…asla alınmayacak bir sistem.

Al hocam monitörü 2K koydum. O civarda başka monitör de bakabilirsin sana kalmış. İstersen monitörden kısıp 3070 de koyabilirim. Daha uyguna daha iyisini de dizemezsin zaten.

Hocam bu nedir soba linki atsanız daha mantıklı olurdu.

İşlemci gereksiz pahalı monitör kronik sorunlu ekran kartı doğal gaz sobası. Anakart yeterli değil…asla alınmayacak bir sistem.
Katılıyorum. 5800X ile 3060 Ti ne alaka :D. B450 anakart 🥱. Birde ekran kartı alınacak en kötü modellerden olabilir bari Galax falan atsaydınız bari Gamebooster nedir?

Tek kelimeyle, berbat. Alınmaz. Monitör kronik sorunlu, ekran kartı soba gibi ısınacaktır, o anakart ise asla Ryzen 7 5800X için yeterli olmaz. Önemiyorum.
Al hocam monitörü 2k koydum. O civarda başka monitör de bakabilirsin sana kalmış. İstersen monitörden kısıp 3070 de koyabilirim. Daha uyguna daha iyisini de dizemezsin zaten. 700 tl farkla ekran kartını zotac alabilirsin 5 yıl garantili oluyorlar. Ramler 32 gb ssd nin markasına takılma hızı samsung evo kalitesinde.

Okey ekran kartı kötü kabul ediyorum. 1000 lira gibi bir farkla daha iyi bir marka alınabilir. İşlemci 3060 ve üzerinde en iyi fps için olabilecek en iyisi. Monitörü kendim kullanıyorum. Anakart da yetersiz değil bir anakarttan beklentiniz nedir mesela?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı