Şuan bu bütçelerde adam akıllı sistem yok.Sistem önerilerinizi bekliyorum. Bütçe gerekirse 400-500 artabilir, onun dışında monitörüm var.
Neden hocam?Şuan bu bütçelerde adam akıllı sistem yok.
Neden hocam?
![]()
SUNRISE-8400F / AMD Ryzen 5 8400F TRAY / GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
SUNRISE-8400F Powered by GG temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4060 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Bu var. Eksikleri var o yüzden. Ama bu fiyata bu iyi.
Sen bilirsin.
Onu alacağıma bunu alırım daha iyi hocam.
Ya bilemedim, sizin attığınız AM5 Soket ve DDR5. Bu benim attığım ise AM4 Soket ve DDR4. Ekran kartı olarak ise RX 6750 XT, RTX 4060'a göre Hem performans olarak hem VRAM olarak dahaSen bilirsin.
bende bu ikisi arasında kararsızım, 6750 xt gerçekten iyi sistem ama diğer taraftan 7500f var bn de bilemedimYa bilemedim, sizin attığınız AM5 Soket ve DDR5. Bu benim attığım ise AM4 Soket ve DDR4. Ekran kartı olarak ise RX 6750 XT, RTX 4060'a göre Hem performans olarak hem VRAM olarak daha
üstün bir performans sergiliyor. Hem AMD'nin soğutması daha iyi gibi 3 fanlı... Çok kararsız kaldım.
Onu alacağıma bunu alırım daha iyi hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.