25.000 TL'ye tablet önerisi

Bu tür seyler alinacaksa ya Samsung'ya da Apple ipaad bakılmali bu fiyatlara diğer markalar cok dandik oluyor genelde bu 2 markada hiçbir sorun yasamazsınız.
 
iPad Air serisi, S10+ veya Magic Pad 2
Ana önerim iPad.
Ben S10FE+ ve iPad Air arasında kaldım dediğiniz gibi ama Samsung tablet o kadar uzun süre düzgün çalışabilecek mi onu bilemedim izlediğim videolarda 4 5 sene idare eder diyorlardı. iPad için ise öğrenci indirimiyle 27.500 civarı bir şeye geliyor Apple pencil pro ile birlikte ama 128 GB yeter mi onu bilemedim 256 GB pahalı geliyor.

Kullandığınız telefon ne?
Samsung S24+ kullanıyorum
 
Ben S10FE+ ve iPad Air arasında kaldım. Dediğiniz gibi ama Samsung tablet o kadar uzun süre düzgün çalışabilecek mi onu bilemedim izlediğim videolarda 4 5 sene idare eder diyorlardı. iPad için ise öğrenci indirimiyle 27.500 civarı bir şeye geliyor Apple Pencil Pro ile birlikte ama 128 GB yeter mi onu bilemedim 256 GB pahalı geliyor.

Samsung S24+ kullanıyorum.

iCloud var böyle aşırı oyun falan yüklemezseniz yeter.
 
Mobilden oyun oynayan birisi değilim aslında iCloud ile birlikte yeter muhtemelen dediğiniz gibi. iPad uzun süreli kullanımda daha düzgün bir performans sergiliyor gibi geldi baktığım kadarıyla o yüzden daha mantıklı sanırım şu an.

Tıp için bence de mantıklısı iPad teyide muhtaç bir bilgi daha teyit etmedim ama tıpda kullanılan anatomi uygulamalarınında iPad tarafında daha büyük detaylı olduğunu duymuştum.
 
Tıp için beni 6 sene boyunca götürebilecek bir tablet istiyorum. Not almak ve slaytlara bakmak dışında bir şey için kullanmam. Bütçe olarak en fazla 25 bin TL olsa iyi olur ama biraz daha esneme yapabilirim. Tabletler hakkında bir fikrim olmadığı için yardımcı olursanız sevinirim.
Ben de bu sene tıp okuyacağım tablet arıyorum. Tıp için samsung da ipad de kullanılıyormuş. Bana dedikleri telefonun hangi marka ise tableti de o marka al böylece aralarında bağlantı kurabilirsin bu çok önemliymiş. Samsungda 6 7 yıl rahat götürür diyorlar kullanan tanıdıklarımda memnunlar. Ben de galaxy s10 ve s9 plus arasında kaldım.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı