ikiz_34
Kilopat
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba,
DDR5'li ileriye dönük çok da prof. Olmayan genel amacı oyun olan sistem toplamak istiyorum, yani 3-5 sene sonra güncelleme yapacağım zaman işlemci ve ekran kartı değişikliği yapmak istiyorum sadece. Belki de ek 1 tane daha 16 GB RAM. Bu yüzden tek modül seçtim, ikili set daha performans verecek ise set de alabilirim.
Minimum bütçe ile aşağıda linkini eklediğim ürünler sizce uygun mu, daha uyguna toplayabilir miyim mesela, çünkü 25.200 TL civarı yapıyor bu rakamlara ucuz 27 inc monitörlü toparlarım dedim bunları eşleştirebildim.
Başka aklıma takılanları da yazayım, bilgili arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
AM5 soket yeni sayılır, ömrü kısa olur mu yani ileride işlemci güncellemek için anakartı değiştirmek zorunda kalır mıyım?
Listedeki işlemci için bellek hızı 5200 MHz yazıyor sitede, bu RAM ile alakalı mı? Yani eklediğim RAM'lar ileriye dönük olsun diye 6.000 MHz seçtim, uyum sorunu olur mu ya da gereksiz yüksek mi?
İşlemci için soğutucu da eklemedim, standart bakır borulu uygun bir model seçsem sıkıntı olmaz sanırım.
Hazır DDR5'li sitemler 30.000 TL'ye dayanıyor, 25.000 TL civarı uğraşma hazır bu var diyebileceğiniz DDR 5'li kasa varsa ona da bakabilirim.
ssd de ekleyeceğim, elimde var bir tane kararsızım
Teşekkür ederim şimdiden cevaplarınız için.
www.epey.com
www.epey.com
www.epey.com
www.epey.com
www.epey.com
DDR5'li ileriye dönük çok da prof. Olmayan genel amacı oyun olan sistem toplamak istiyorum, yani 3-5 sene sonra güncelleme yapacağım zaman işlemci ve ekran kartı değişikliği yapmak istiyorum sadece. Belki de ek 1 tane daha 16 GB RAM. Bu yüzden tek modül seçtim, ikili set daha performans verecek ise set de alabilirim.
Minimum bütçe ile aşağıda linkini eklediğim ürünler sizce uygun mu, daha uyguna toplayabilir miyim mesela, çünkü 25.200 TL civarı yapıyor bu rakamlara ucuz 27 inc monitörlü toparlarım dedim bunları eşleştirebildim.
Başka aklıma takılanları da yazayım, bilgili arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
AM5 soket yeni sayılır, ömrü kısa olur mu yani ileride işlemci güncellemek için anakartı değiştirmek zorunda kalır mıyım?
Listedeki işlemci için bellek hızı 5200 MHz yazıyor sitede, bu RAM ile alakalı mı? Yani eklediğim RAM'lar ileriye dönük olsun diye 6.000 MHz seçtim, uyum sorunu olur mu ya da gereksiz yüksek mi?
İşlemci için soğutucu da eklemedim, standart bakır borulu uygun bir model seçsem sıkıntı olmaz sanırım.
Hazır DDR5'li sitemler 30.000 TL'ye dayanıyor, 25.000 TL civarı uğraşma hazır bu var diyebileceğiniz DDR 5'li kasa varsa ona da bakabilirim.
ssd de ekleyeceğim, elimde var bir tane kararsızım
Teşekkür ederim şimdiden cevaplarınız için.

Palit GeForce RTX 4060 Infinity 2 Ekran Kartı
Palit GeForce RTX 4060 Infinity 2 Ekran Kartı NE64060019P1-1070L detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.

Asus Prime A620M-A-CSM AM5 (LGA 1718) Soket Anakart
Asus Prime A620M-A-CSM AM5 (LGA 1718) Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.

G.Skill Ripjaws S5 16 GB 6000 MT
G.Skill Ripjaws S5 16 GB 6000 MT F5-6000J3648D16GX1-RS5K detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.

AMD Ryzen 5 7500F
AMD Ryzen 5 7500F 100-000000597 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.

MSI MAG Forge 120A 650W Bilgisayar Kasası
MSI MAG Forge 120A 650W Bilgisayar Kasası detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Son düzenleme: