25.000TL sistem önerisi

Hocam burada işletim sistemine de para istiyor hemen hemen aynı fiyata denk geliyor.

Hocam benim bir arkadaşım almıştı oradan sistem, deneme sürümü yüklü geliyor.

4K oynuyorlar oyunu. Sizin mantığınız şöyle çalışıyor galiba: "4K açan ekran kartı 8 de açar ne olacak 8K bambaşka bir boyut 3080 kaldıramaz 8k.

Hocam devamında 8K açıyorlarda ondan attım videoyu, bazı konularda haklı olabilirsiniz, daha yeni yeni araştırmaya başladım, bu ekran kartlarını falan yanlış bir şey dediysem şimdiden özür dilerim.

Hocam benim bir arkadaşım almıştı oradan sistem, deneme sürümü yüklü geliyor.

Hocam devamında 8K açıyorlarda ondan attım videoyu, bazı konularda haklı olabilirsiniz, daha yeni yeni araştırmaya başladım, bu ekran kartlarını falan yanlış bir şey dediysem şimdiden özür dilerim.
Hayır 8K oyun hadi açıyor benim demeye çalıştığım şey şu her oyun 8K destekliyor mu? Ya da 8K monitör alacak parası var mı arkadaşın?

Bedava varken niye para veresin? Deneme sürümünü kurabilirsin çok bir fark yok aralarında sadece altta Windows etkinleştir yazısı çıkıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bilgisayarı etkilemeyecekse bundan alayım zaten o kadar para vermeye gerek yok.

Amacım size çıkışmak değil, doğruyu bilmenizi sağlamak.
Öncelikle attığınız video 2020 yılına ait,2020 yılında 3080 üst düzey bir kart.
Evet,4K ve 8K oyunculuk için kullanılabilir.
Fakat durum artık öyle değil,oyunların grafikleri o zamandan bu zamana epeyli değişti.
3080 10 GB VRAM ile 4K da yetersiz, yakında 2K içinde yetersiz kalacak.

Bir de bu R5 5600X 3080 ile darboğaz yapar mı?
İşlemciyi sistemi aldıktan sonra değiştirmenizi öneririm, özelleştirme kısmındaki işlemcilerin hiçbiri oyun konusunda fiyat farkına değecek performans farkı yaratmaz.
(5800X3D dışındakiler)

Mantis sistem ram 3600 MHz, SSD 200 TL fark ile Adata 1 TB yapılarak alınabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı