Truyha_a
Attopat
Daha fazla
Öncelikle merhaba şu an 8.sınıf öğrencisiyim ve burs alıyorum. Şu an sınava hazırlanmak için kendi bilgisayarımı satmak istiyorum 2023 sonlarına doğru bir laptop almak istiyorum.
Şu anda sistemim(zamanında Izoly kurbanı oluduk
)
i5 650.
GT 740 4 GB.
8 GB RAM 1300MHz.
1TB HDD.
75 Hz monitor 21.5 inc.
Ve ekipmanlar(klavye mouse kulaklık vs)
Şu anda dolar euro ne olur hiçbir fikrim yok Almanya'dan almak gibi bir avantajım var tabii o zaman fiyatlar ne olur bilemeyiz ama tahmin yürütülebilir o zamana kadar toplam 25k bütçem olacak tam tamına değil tabii yardım almak istediğim konu şu anki sistemim ne kadar eder ve size yurt dışından mı almalıyım durumlar ne olur?
Beni 5yıl götürebilecek bir sistem istiyorum 3060 +i3 12. nesil 16 GB RAM düşünüyorum 2060 laptop da olabilir ama kronik ısınma sorunları var diye biliyorum laptop ile ne kadar soğutabilirim ki?
Şu anda sistemim(zamanında Izoly kurbanı oluduk
i5 650.
GT 740 4 GB.
8 GB RAM 1300MHz.
1TB HDD.
75 Hz monitor 21.5 inc.
Ve ekipmanlar(klavye mouse kulaklık vs)
Şu anda dolar euro ne olur hiçbir fikrim yok Almanya'dan almak gibi bir avantajım var tabii o zaman fiyatlar ne olur bilemeyiz ama tahmin yürütülebilir o zamana kadar toplam 25k bütçem olacak tam tamına değil tabii yardım almak istediğim konu şu anki sistemim ne kadar eder ve size yurt dışından mı almalıyım durumlar ne olur?
Beni 5yıl götürebilecek bir sistem istiyorum 3060 +i3 12. nesil 16 GB RAM düşünüyorum 2060 laptop da olabilir ama kronik ısınma sorunları var diye biliyorum laptop ile ne kadar soğutabilirim ki?