25.000TL'ye kadar Adobe programları için laptop önerisi

Bütçe
25000

ibrayimbey

Hectopat
Adobe'nin neredeyse tüm programlarını ve diğer programlama için kullanılacak 20-25 bin TL civarında bir laptop veya masaüstü arıyorum. Gaming olduğu zaman anlayabiliyorum ama işe programlar dahil olunca işlemcide olaylar biraz değişiyormuş. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı?

Adobe'nin neredeyse tüm programlarını ve diğer programlama için kullanılacak 20-25 bin TL civarında bir laptop veya masaüstü arıyorum. Gaming olduğu zaman anlayabiliyorum ama işe programlar dahil olunca işlemcide olaylar biraz değişiyormuş. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı?

25k'ya indirimli Acer 4050 var mı arkadaşlar?

Laptop olarak bir öneriniz var mı peki? Ayrıyeten bu i7 Intel de hangi nesile denk geliyordur.
Masaüstü alabiliyorken Laptop önermem. 2 katı daha iyi performans alırsınız masaüstünde. Ayrıca Ryzen 5 7500F 13ve 14. Nesil i5 ile denktir. Yani kötü değil gayet iyi ve yeterli.

Bunu önerir misiniz?

Masaüstü alabiliyorken laptop önermem. 2 katı daha iyi performans alırsınız masaüstünde. Ayrıca Ryzen 5 7500F 13ve 14. nesil i5 ile denktir. Yani kötü değil gayet iyi ve yeterli.

Şöyle taşınabilmesi gerekecek gibi sürekli o yüzden laptop da ısrar ediyorum.

Hayır asla önermem. Ayrıca 30 bin liraya çıkabiliyor musunuz?

Şöyle taşınabilmesi gerekecek gibi sürekli o yüzden laptop da ısrar ediyorum.
Masaüstü de eklemişsiniz o yüzden masaüstü öneriyorum çünkü laptopun en az 2 katı performansını alırsınız.

Hayır asla önermem. Ayrıca 30 bin liraya çıkabiliyor musunuz?

Masaüstü de eklemişsiniz o yüzden masaüstü öneriyorum çünkü laptopun en az 2 katı performansını alırsınız.

Evet, ama şu an alıcağımız arkadaşımız laptopta ısrar ediyor o yüzden tekrar laptop daha iyi oluacak gibi duruyor. Çıkabilirim 30-35 bin civarına eğer değerse.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı