The User Profile Service failed to sign hatası neden oluşur, nasıl çözülür?

Makaleler
18
Yer
Valisiz Vilayet!
RAM
16 GB 5600 MHz
SSD veya HDD modeli
SK Hynix HFS001TEJ9X101N
Ekran kartı
RTX 4060 Mobile 120W
Anakart
HP
İşlemci
i7-14700HX
Merhaba.

Son 1 aydır bilgisayarımda sürekli olarak bu hatayı alıyorum. Bir anda durduk yerde siyah ekran çıkıp "The User Profile Service failed to sign in." şeklinde bir bildirim alıyorum. Açılan profil sonrasında cihazı yeniden başlattığımda düzeliyor ancak can sıkmaya başladı.

Bozuk sistem dosyaları nedeniyle oluşabileceğini okudum. SFC/scannow gibi temel komutlarla dosya bütünlüğünü kontrol ettim, bir sıkıntı çıkmadı.
@claus hocam fikrinizi almak isterim.

Bu sorun neden oluşur ve çözmek adına neler yapabilirz? Yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba hocam. 24H2 kullanıyorum halihazırda.
Sorun 24H2'de oluşuyor.

Daha format atmadım.
Hocam genelde güncel olmayan OS ve disk FW veya gereksiz çöp yazılımlar - optimizaszyon araçları vs. sebep oluyor. Siz zaten iyi derece kullanmayı bildiğinizdezden dolayı çöp yazılım ve optimizasyon aracı kullanmıyorsunuzdur. Varsa ilk FW kontrol edin. Devam ederse DSIM deneyin. Devam ederse temiz bir 25H2 sürümüne geçmenizi rica edeceğim.

Hocam genelde güncel olmayan OS ve disk FW veya gereksiz çöp yazılımlar - optimizaszyon araçları vs. sebep oluyor. Siz zaten iyi derece kullanmayı bildiğinizdezden dolayı çöp yazılım ve optimizasyon aracı kullanmıyorsunuzdur. Varsa ilk FW kontrol edin. Devam ederse DSIM deneyin. Devam ederse temiz bir 25H2 sürümüne geçmenizi rica edeceğim.
Hocam BIOS en son sürüme güncellenmişti. SSD FW da güncel sürümde.
DISM deneyeceğim şimdi.

@claus hocam DISM başlattım ancak halen daha bitmedi.

Son düzenleme:
Tamamdır DISM komutları bittikten sonra kontrol et :)
Saat üç buçuk gibi bitti hocam ancak sonrasında birkaç kez yeniden başlattım.
Yine aynı hatayı aldım.

Format son çare olarak kaldı gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı