25.000TL'ye kadar monitör dahil sistem önerisi


Piyasadaki saglam kartlardan bütçenize göre başka seçeneğiniz yok RX7600 var rakibi oda 4060 yerine bence seçilemez.
 
Gayet de doğru diyorum 2.sistemin kasası ve PSU'su kötü ama işlemcisi 1.den iyi demek istedim. İkisi de alınmaz çöp sistemler.

Hocam 4060 ve R5 5600 iyi değil mi sizin dediğiniz ve ona monitör ne almalıyım tavsiye yani 27 inç çok iyi olur yüksek Hz de tabii.
 
Hocam VRAM'ı düşük değil 4060'ın günümüz için ancak 4060 Ti daha avantajlı onu diyorum ben.

Arada 4000 TL gibi bir fark var tabii ki de 4060 Ti daha iyi olacak ama 4060 Ti'lı sistem alırsa monitor alamaz napacak zihin frekansları ile mi oynayacak oyunu.

Hocam 4060 ve R5 5600 iyi değil mi sizin dediğiniz ve ona monitör ne almalıyım tavsiye yani 27 inç çok iyi olur yüksek Hz de tabii.

27 içk 1080p alma pikselleşme olur rahatsız etmez çok fazlada hikayeli oyunlar için gider 27 iç Valorant CS gibi oyunlarda adamları tam göremezsiniz veriminiz düşer ona göre söyleyin hikayelimi oynayacaksınız ağırlıklı yoksa FPS mi?
 
Düzgün açıklarsanız anlamak isterim açıkçası.

Hocam bakın diyorum ki 4060 alınmaz size cazip gelen DLSS 3 fg RT RTX falan ancak eğer benim dediğimi yapmayacaksanız bu bütçede en iyi seçim 4060 olur. Benim dediğimi yaparsanız gayet memnun kalır arkadaş unutmayın 4060 Ti daha iyi kesinlikle.
 

24 inç daha iyi bence CS Valorant için.

Arkadaşın önerdiği 4060 R5 5600 sistem fevkalade onu tercih edin kasada.

Hayır hocam R5 5600 iyi bir işlemci ancak i5 12400F alsın o daha mantıklı olur R5 5600'ün önbellek avantajı var.
 

4060 Ti alma demiyen yok arkadaş sen neden anlamak istemiyorsun biz zat en 4060 Ti mantık yürütürsen daha iyi çok daha iyi kart oldugunu anlayabilirsin adamın bütçesi 25k niye ısrar ediyorsunuz 4060 Ti tüm parasını veremiyor.
 

Neyse hocam 4060 Ti almaya değerdi bence siz bilirsiniz. Monitorde karak kıldınızmı hocam daha iyisi var elimde.
 

Cazip gelen degil o paraya gelen RX7600 sistemlerden daha iyi oldugu için onu tercih etmeli adam bize 30000 TL monitor dahil deseydi SSE'nin dedighin olacaktı zaten. (klavyemin backsapec tuşu bozuk yanlış yazabiliyorum ksuura bakmayın.)
 
Hocam VRAM'ı düşük değil 4060'ın günümüz için ancak 4060 Ti daha avantajlı onu diyorum ben.

Hocam Ti ile arasında 7-8k fark geziyor gerçekten değer mi yani 4060 her oyunu yüksek grafik ve FPS oynatmaz mı eğer istediğim oyunları oynatırsa 1050 Ti'ya bile razıyım örnek olarak ama ben bir yandan ufak yayın düşünüyorum olay aslında ben mükemmel PC bulamam bu fiyatlara farkındayım yani oynayacağım oyunlar şunlardan ibaret.

GTA 5 ( 6 çıkarsa belki )
Scrap Mechanic MP.
Planet crafter.
MC.
Simulator oyunları.
ETS 2 (direksiyon)
Bir de 2 monitör.
Bir de Twitch'ya da Kick yayın programı bir de YouTube vzaten ufak kanalım var.
Devam ettirmek amacım yani MP oyunlar oynayacağım rekabet değil...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…