25.000TL'ye kadar monitör dahil sistem önerisi

Arada 4000 TL gibi bir fark var tabii ki de 4060 Ti daha iyi olacak ama 4060 Ti'lı sistem alırsa monitor alamaz napacak zihin frekansları ile mi oynayacak oyunu.

27 içk 1080p alma pikselleşme olur rahatsız etmez çok fazlada hikayeli oyunlar için gider 27 iç Valorant CS gibi oyunlarda adamları tam göremezsiniz veriminiz düşer ona göre söyleyin hikayelimi oynayacaksınız ağırlıklı yoksa FPS mi?
hocam ikiside nasıl desem sadece büyük bir ekran istiyorum ama zorunlu değil 24 e de okeyim

Hocam Ti ile arasında 7-8k fark geziyor gerçekten değer mi yani 4060 her oyunu yüksek grafik ve FPS oynatmaz mı eğer istediğim oyunları oynatırsa 1050 Ti'ya bile razıyım örnek olarak ama ben bir yandan ufak yayın düşünüyorum olay aslında ben mükemmel PC bulamam bu fiyatlara farkındayım yani oynayacağım oyunlar şunlardan ibaret.

GTA 5 ( 6 çıkarsa belki )
Scrap Mechanic MP.
Planet crafter.
MC.
Simulator oyunları.
ETS 2 (direksiyon)
Bir de 2 monitör.
Bir de Twitch'ya da Kick yayın programı bir de YouTube vzaten ufak kanalım var.
Devam ettirmek amacım yani MP oyunlar oynayacağım rekabet değil...

Gayet yeterli bir ekran kartı hocam 4060 bir de R5 5600 almayın rekabetçi oyunlar oynamayacaksanız.

Hocam Ti ile arasında 7-8k fark geziyor gerçekten değer mi yani 4060 her oyunu yüksek grafik ve FPS oynatmaz mı eğer istediğim oyunları oynatırsa 1050 Ti'ya bile razıyım örnek olarak ama ben bir yandan ufak yayın düşünüyorum olay aslında ben mükemmel PC bulamam bu fiyatlara farkındayım yani oynayacağım oyunlar şunlardan ibaret.

GTA 5 ( 6 çıkarsa belki )
Scrap Mechanic MP.
Planet crafter.
MC.
Simulator oyunları.
ETS 2 (direksiyon)
Bir de 2 monitör.
Bir de Twitch'ya da Kick yayın programı bir de YouTube vzaten ufak kanalım var.
Devam ettirmek amacım yani MP oyunlar oynayacağım rekabet değil...

Tüm oyunları oynarsınız siz o arkadaşı takmayın kafanızı karıştırmayın dediğiniz tüm oyunlar 1650 ile bile oynanır.

https://www.akakce.com/monitor/en-u...ms-full-hd-ips-oyuncu-u-fiyati,560260406.html monitor secimiz bu olabilir 180Hz IPS MSI kronik sorunu yok diye biliyorum forumdaki dihger uyelerden yardım alabilirsiniz.

Siz anlamıyorsunuz hocam 4060 Ti o fiyat farkıyla bir sene daha götürürdü bir de GTA 6'yi kolaysa GTX 1650 ile oyna.

Sizin mantıga gore 4090 alın 10 yıl daha gitsin aradaki fiyat farkınada deger GTA 6 da acar dostum (4060 GTA 6'yı acarken zorlanabilir bile onu saymadım.)

Siz anlamıyorsunuz hocam 4060 Ti o fiyat farkıyla bir sene daha götürürdü bir de GTA 6'yi kolaysa GTX 1650 ile oyna.

Ayrıca fiyat farkı verebilecek olsa verebilecegi parayı yazardı, demese bile Max 1-2K aşar oda aşmamalı öneri yaparken sizin dediginiz sistemin en ölüsü 24-25k

https://www.akakce.com/monitor/en-u...ms-full-hd-ips-oyuncu-u-fiyati,560260406.html monitor secimiz bu olabilir 180Hz IPS MSI kronik sorunu yok diye biliyorum forumdaki dihger uyelerden yardım alabilirsiniz.

Sizin mantıga gore 4090 alın 10 yıl daha gitsin aradaki fiyat farkınada deger GTA 6 da acar dostum (4060 GTA 6'yı acarken zorlanabilir bile onu saymadım.)

Ayrıca fiyat farkı verebilecek olsa verebilecegi parayı yazardı, demese bile Max 1-2K aşar oda aşmamalı öneri yaparken sizin dediginiz sistemin en ölüsü 24-25k
teşekkürler dostum özet şunları çıkardım 4060 r5 5600 alınabilir doğrumudur yayın felan rahat açar diyorsunuz gta6 olayını anlamadım zorlanabilirmi cidden?

Teşekkürler dostum özet şunları çıkardım 4060 R5 5600 alınabilir doğru mudur yayın falan rahat açar diyorsunuz GTA6 olayını anlamadım zorlanabilir mi cidden?

GTA 6 manyak bir şey olacak daha çıkmadığı için tam özelliklerini bilmiyoruz ama şu an 1080 Ti'min diyorlar oyle olursa kaldırır yayında faln sorun çıkartmaz merak etmeyin ama yayın ile ugraşacaksanız bulabilirseniz işlemcisi i5 12400F olan bir 4060'lı sistem bulursanız daha iyi olur sizin için ama R5 5600 de sorun çıkartmaz merak etmeyin.

https://www.akakce.com/monitor/en-u...ms-full-hd-ips-oyuncu-u-fiyati,560260406.html monitor secimiz bu olabilir 180Hz IPS MSI kronik sorunu yok diye biliyorum forumdaki dihger uyelerden yardım.

Hocam bir şeyler olmus size tersime gelmeyin bence.

Teşekkürler dostum özet şunları çıkardım 4060 R5 5600 alınabilir doğru mudur yayın falan rahat açar diyorsunuz GTA6 olayını anlamadım zorlanabilir mi cidden?

Alınır hocam alınır ancak rekabetçi oyun oynamayacağınızı söylüyorsunuz o yuzden Intel daha iyi bir seçim Minecraft içinde.

Monitor için maksimum bütçe ne kadar hocam.

Hocam bir şeyler olmus size tersime gelmeyin bence.

Alınır hocam alınır ancak rekabetçi oyun oynamayacağınızı söylüyorsunuz o yuzden Intel daha iyi bir seçim Minecraft içinde.

Monitor için maksimum bütçe ne kadar hocam.

25k monitor kasa dahil diyor, tersinize falan gitmiyorum siz tersine geliyorsunuz 25kya sistem önereceksiniz 4060TIINızı gidin 30k bütçesi olan monitor kasa dahil olan başka bir kişiye önerin yanlış yerdesiniz. Ayrıca 3060 12 > 4060 8 'esprinize bayağı komikti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı