25.000TL'ye kadar monitör önerisi

Bütçe
25000

Mert Okhan

Kilopat
Arkadaşlar herkese merhaba. Victus RTX 4070 kartlı laptopumu ve arada da MacBook'umu bağlayabileceğim bir monitör arıyorum. OLED paneli beğeniyorum ve bu aralıkta birkaç OLED panelli monitör var. Sizce bu fiyata hangi monitörü almam mantıklı olur? Aynı zamanda monitörde Type-C giriş olması ve hoparlöre sahip olması da tercihimdir. Type-C girişle MacBook'a bağlayıp görüntü almayı düşünüyorum. Genel olarak kodlama ve oyun amaçlı kullanacağım. Tercih olarak şu ana kadar Alienware'in bir IPS modelini ve Odyseey G6 OLED modelini gördüm sizce hangisi tercih edilmeli ya da başka bir seçim mi yapılmalı?

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam öncelikle teşekkürler değerli vaktinizi ayırdığınız için. Fakat daha üst segment bir şey arıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

https://www.hepsiburada.com/samsung...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.77.3 forumdaki arkadaşlar daha iyi öneriler yapacaktır illaki ama bu fiyat segmentinde bu modeli buldum.

Fani dünya ne önemi var 45 knın. 25 peşin versin 24'ü de taksitlesin. Bence bu uygun.
masasına sığacakmı 49 inç istiyormu belirtmemiş böyle monitörleri yayıncılıkta vb işlerde kullanırsın ayrıca uygun felan değil

böyle bir asusta var hocam

İzlesene videoyu. Yayın değil CS2 oynuyor PC hocası.

İzlesene videoyu. Yayın değil CS2 oynuyor PC hocası.

A Z izlemiştim PC hocası Donanım Arşivi Technopat gibi sitelerin videolarını hep teker teker izlerim ve bu tür monitörler CS 2 Valorant gibi FPS oyunları için uygun değil PC hocasındada taner abide söylüyor arkadaş Mac ve oyun PC'si bağlayacağım demiş zaten masası kalabalıktır 32 inç monitör bile yeterde artar lütfen savunmayı bırakın bu monitörü.

attığım asus ve samsung arasında tercih yapılabilir şuan piyasanın en iyi f/p cihazları

Hocam maalesef, hem çok büyük hem de bütçemi de çok aşar. 25'i de zaten taksitlendirerek ödeyeceğim. Tercihen 27 inç civarı arıyorum.

Hocam bu ASUS iyi düşmüş gibi. Samsung'dan iyi mi acaba bu? Ve kodlama yaparken uzun süre belki aynı ekran açık kalacak yanma vs yapıyor mu hocam bunlar acaba bilgim çok yok da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…