25.000TL'ye kadar monitör önerisi

Bütçe
25000
Hocam sizin attığınız Akakçe linki Gaming Gen TR'e yönlendiriyor o da maalesef stokta yok diyor ikinci satıcı da yine İncehesap ama kendi sitesi kendi sitesinde de taksit seçenekleri bayağı kötü. Fakat Pazarama'da iyi gibi taksit seçenekleri özellikle Kuveyt Türk için.

Onu demek istemedim benim hatam kusura bakmayın Pazarama'daki satıcı zaten incehesabın kendisi Pazarama'dan almak daha iyi olacaktır zaten.

Onu demek istemedim benim hatam kusura bakmayın Pazarama'daki satıcı zaten incehesabın kendisi Pazarama'dan almak daha iyi olacaktır zaten.
Hocam monitör bugün geldi, görüntü vs inanılmaz iyi. Yer olarak da masama cuk oturdu. Kesinlikle tam olarak istediğim boyutta ne büyük ne de çok küçük. Benim açımdan süper bir alışveriş oldu değerli katkılarınız için çok teşekkür ederim. Şu an tek merak ettiğim konu, bunun bakımında ya da kullanımında dikkat etmem gereken bir nokta var mı? Normal monitörü direk açıp kapardım, buı oled. Dikkat etmem gereken bir nokta vs var mıdır? Sanırım mesela samsung monitörlerde piksel bakımı mı ne oluyormuş monitör günde bir kendi kendine yapıyor muymuş neymiş öyle bir olay vardı sanırım öyle dikkat etmem gereken bir mevzuat var mıdır?

Teşekkürler

Arkadaşlar herkese merhaba. Victus RTX 4070 kartlı laptopumu ve arada da MacBook'umu bağlayabileceğim bir monitör arıyorum. OLED paneli beğeniyorum ve bu aralıkta birkaç OLED panelli monitör var. Sizce bu fiyata hangi monitörü almam mantıklı olur? Aynı zamanda monitörde Type-C giriş olması ve hoparlöre sahip olması da tercihimdir. Type-C girişle MacBook'a bağlayıp görüntü almayı düşünüyorum. Genel olarak kodlama ve oyun amaçlı kullanacağım.

Hocam monitör bugün geldi, görüntü vs inanılmaz iyi. Yer olarak da masama cuk oturdu. Kesinlikle tam olarak istediğim boyutta ne büyük ne de çok küçük. Benim açımdan süper bir alışveriş oldu değerli katkılarınız için çok teşekkür ederim. Şu an tek merak ettiğim konu, bunun bakımında ya da kullanımında dikkat etmem gereken bir nokta var mı? Normal monitörü direk açıp kapardım, buı OLED. Dikkat etmem gereken bir nokta vs var mıdır? Sanırım mesela Samsung monitörlerde piksel bakımı mı ne oluyormuş monitör günde bir kendi kendine yapıyor muymuş neymiş öyle bir olay vardı sanırım öyle dikkat etmem gereken bir mevzuat var mıdır?

Teşekkürler.

Hocam sürekli aynı görselin açık kalmamasını dikkat edin yeterli öyle paranoya gibi de olmasın örneğin Steam'den oyun indiriceksiniz bırakip gittiniz bir ekran koruyucu vs açmanızda fayda var OLED yanması olmaması için ve zaten çoğu OLED monitör ısındığında kendini koruma altına alır hayırlı olsun hocam :)

Hocam sürekli aynı görselin açık kalmamasını dikkat edin yeterli öyle paranoya gibi de olmasın örneğin Steam'den oyun indiriceksiniz bırakip gittiniz bir ekran koruyucu vs açmanızda fayda var OLED yanması olmaması için ve zaten çoğu OLED monitör ısındığında kendini koruma altına alır hayırlı olsun hocam :)

Aynen öyleymiş hocam, yeni alan arkadaşlar için de internette ASUS'un ROG OLED Care sayfası var orada yapabileceğiniz şeyler yazıyor. Teşekkürler hocam konuyu kapatıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı