25.000TL'ye kadar monitör önerisi

Bütçe
25000
evet hocam oled ekranlarda yanma vs durumu var ama bu tür durumlarda monitör kendini korumaya alıyor kendini yarım saat 1 saat hiç açtırtmıyor ve kendinizde ekstra monitörü gittiğiniz zaman kapatıp geldiğiniz zaman açabilirsiniz kısaca oled=sorumluluk

epeye girip bakınca samsung bir tek hz kısmında asusu ezmiş onun dışında parlaklık ve kontrast olsun asus daha iyi hz kısıp asus alırdım

https://www.amazon.com.tr/Samsung-L...efix=samsung+odyssey+ole,computers,126&sr=1-1 sizce bu nasıl hocam peki

Hocam, bir de taksiti göz önünde bulundurunca 6 taksiti 26 bin civarına denk geliyor sizin attığınız Asus'un trendyolda benim amazondan attığım fiyat da benzer civara geliyor bunu da göz önünde bulundurabilirsek tavsiyeniz ne olurdu? Bir yanda da üst kalite IPS monitörler ya da 4k monitörler de var tabii.

IPS'te şunu çok övmüşler forumda Dell Alienware AW2723DF 27 inç 280Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör

daha iyi ips monitörlerde mevcut hocam örneğin Asus ROG STRIX XG27UCS 27'' 1ms 160Hz 3840x2160 FreeSync IPS Pivot Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com

Çok sağ olun hocam bu öneri için de notumu aldım. Peki, siz yerimde olsanız ne yapardınız?

Hocam benim tavsiyem şöyle olurdu eğer gerçekten arka planda fazla sekme açıcaksam FPS oyunlarınada çok ağırlık vermiyorsam Samsung Odyssey G8 OLED 34 inç alırdım ama arka planda fazla sekme açmam FPS oyunları da oynarım normal oyunda dersenizde ASUS ROG STRIX OLED veya ASUS ROG STRIX 27inç 320 Hz 4K alırdım.

Hocam cahilliğime verin, sekme açma dediğiniz şeyin mantığı tam olarak nedir? Sekme açmanın monitörle bir bağlantısı var mı?

Pazarama hocam bu siteden 12 taksitle 27600'e buldum alınır mı sizce?

Son düzenleme:
Hocam cahilliğime verin, sekme açma dediğiniz şeyin mantığı tam olarak nedir? Sekme açmanın monitörle bir bağlantısı var mı?

Yok hocam arka plandaki bolca uygulama açarsınız ya küçük ekranda onları bakmak zor olabiliyor büyük ekranda biraz daha rahat edersiniz ondan dedim.

Satıcı İncehesap hocam benim attığım linkteki satıcı alınır hocam.

Hocam sizin attığınız akakce linki gaming gen tr e yönlendiriyor o da maalesef stokta yok diyor ikinci satıcı da yine incehesap ama kendi sitesi kendi sitesinde de taksit seçenekleri bayağı kötü. Fakat Pazarama'da iyi gibi taksit seçenekleri özellikle Kuveyt Türk için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…