25-27 bin TL'ye hazır sistem ve monitör onerisi

devrbnabdb

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5-8265U MX110
Merhaba ben ilk defa bir bilgisayar alacağım, benim beğendim bir sistem vardı GLARUNG / RYZEN 5 5600 / RX 6700 XT / 1TB NVME M2 SSD / 16GB 3600MHz DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI fakat önceki açtığım konuda anakart, güç kaynağı vs kötü olduğu söylendi, ben sadece ekran kartı ve CPU oyun testlerine bakmıştım tek anladığım şey o zaten, bu yüzden bütçeme uygun monitor ve bir hazır sistem önerir misiniz?

Merhaba ben ilk defa bir bilgisayar alacağım, benim beğendim bir sistem vardı GLARUNG / RYZEN 5 5600 / RX 6700 XT / 1TB NVME M2 SSD / 16GB 3600MHz DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI fakat önceki açtığım konuda anakart, güç kaynağı vs kötü olduğu söylendi, ben sadece ekran kartı ve CPU oyun testlerine bakmıştım tek anladığım şey o zaten, bu yüzden bütçeme uygun monitor ve bir hazır sistem önerir misiniz?

Tabii ki de birazcık aşabilir 27,500 gibi mouse klavye kulaklık vb gerek yok, sadece monitör ve kasa.

DDR5 sistem sanki az daha mantıklı olur.

Bütçe 28-29 arası zorlanırsa bunun yanına monitör da olabilir.

Bunlar önerebileceğim sistemler.

Gaminggentr de olan sistem tükenmiş pardon.

Gençer Gaming sitesindeki sistemlerin SSD'leri çok kaliteli değil. Eklemiş olayım.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık bir 25-27k bütçem var Valorant Minecraft CS:GO Last of Us Roblox vb kaldıracak bir bilgisayar almak istiyorum, bu benim ilk alisim yani çök bir bilgimde yok, monitör dahil hazır bir sistem istiyorum çünkü kurmakta zorluk çekeceğim, benim İtopya'dan beğendim bir sistem PLANET-FLOW/Intel Core i3 13100F/GIGABYTE GeForce RTX 4060 Windforce OC 8GB/16GB DDR4/480GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM sizce iyi midir? Söylediğim oyunları kaldırı mı? Kalan 4-5kya da monitör almayı düşünüyorum. Ya da siz benim bütçeme uygun bir sistem önerirseniz de olur, eğer kasanın bazı donanımlari kötüyse bir kaçını fiyat fazla yükselmezse daha yuksegini secebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunlar beğendiğim sistemler alınır mı? Trendyol'a daha çok güveniyorum 18k ya RX6600 ve 5600 almak saçma diyenler oldu farkındayım ama benim gönlüm yine de RX'den yana, anakart ghosting mhosting çok anlamıyorum, bir bakıp anlayan biri cevap verebilir mi?

Bunlar beğendiğim sistemler alınır mı? Trendyol'a daha çok güveniyorum 18k ya RX6600 ve 5600 almak saçma diyenler oldu farkındayım ama benim gönlüm yine de RX'den yana, anakart ghosting mhosting çok anlamıyorum, bir bakıp anlayan biri cevap verebilir mi?
Alınmaz, ne parçalar belli ne de satıcı. Gelecek parçalar Allah bilir doğru mu doğruysa da sıfır mı ? Bilgisayardan anlamıyorsun miningli kart vs. gelirse ya da diğer parçalar kullanılmışsa nasıl anlayacaksın ? Bir de AMD'den niye yanasın aynı bütçede 4060 var. Teknolojisi ve kas gücü daha iyi, yazılımları daha stabil ve sorunsuz. https://www.hepsiburada.com/lenovo-...ce=pc&utm_term=k&v=1.70.1&wt_pc=akakce.c.k.pc SUNRISE-7500F / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX 1-Click OC 2X GeForce RTX 4060 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR Bütçe çıkarsa bu ikisini al. DH-SPARROW/AMD Ryzen 5 5600/ASUS GeForce RTX 4060 DUAL WHITE OC 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM Bunda da SSD Fury Renegade yapılacak.

Alınmaz, ne parçalar belli ne de satıcı. Gelecek parçalar Allah bilir doğru mu doğruysa da sıfır mı? Bilgisayardan anlamıyorsun miningli kart vs. gelirse ya da diğer parçalar kullanılmışsa nasıl anlayacaksın? Bir de AMD'den niye yanasın aynı bütçede 4060 var. Teknolojisi ve kas gücü daha iyi, yazılımları daha stabil ve sorunsuz. https://www.hepsiburada.com/lenovo-...ce=pc&utm_term=k&v=1.70.1&wt_pc=akakce.c.k.pc SUNRISE-7500F / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX 1-Click OC 2X GeForce RTX 4060 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR bütçe çıkarsa bu ikisini al. DH-SPARROW/AMD Ryzen 5 5600/ASUS GeForce RTX 4060 DUAL WHITE OC 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM bunda da SSD Fury Renegade yapılacak.

Haklısınız hocam, kullanılmış parça gönderseler anlamam imkansız. Peki monitör guvenilir mi?

Haklısınız hocam, kullanılmış parça gönderseler anlamam imkansız. Peki monitör guvenilir mi?
Rampage,Gamepower gibi markalardan istisna ekipmanlar dışında hiçbir şey alma, çok muhabbeti geçti diye sorunları detaylıca anlatmak istemiyorum. Onun dışında monitör de kötü. Benim dediklerimi alabilirsin zaten başka birine sorsan da aynı bilgisayarı önerecektir.

Alınmaz, ne parçalar belli ne de satıcı. Gelecek parçalar Allah bilir doğru mu doğruysa da sıfır mı ? Bilgisayardan anlamıyorsun miningli kart vs. gelirse ya da diğer parçalar kullanılmışsa nasıl anlayacaksın ? Bir de AMD'den niye yanasın aynı bütçede 4060 var. Teknolojisi ve kas gücü daha iyi, yazılımları daha stabil ve sorunsuz. https://www.hepsiburada.com/lenovo-...ce=pc&utm_term=k&v=1.70.1&wt_pc=akakce.c.k.pc SUNRISE-7500F / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX 1-Click OC 2X GeForce RTX 4060 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR Bütçe çıkarsa bu ikisini al. DH-SPARROW/AMD Ryzen 5 5600/ASUS GeForce RTX 4060 DUAL WHITE OC 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM Bunda da SSD Fury Renegade yapılacak.
Yanlız hocam en sonuncu PC de ssdyi 1 TB yapmaya gerek varmı? Oynayacağım oyunlar çok donanım istiyecek şeyler değil zaten, boşa 2 milyar masraf yapmaya gerek varmı? 500gb bile fazla bence bek anlamasamda. Bide 26kyi geçmemesi lazım ona Göre önerirseniz.. 26500 falan olsa, monitör klavye mouse kulaklık falan dahil ama, çünkü önceden laptop kullanıyordum, yani hiç biri yok şuan.

Yanlız hocam en sonuncu PC de ssdyi 1 TB yapmaya gerek varmı? Oynayacağım oyunlar çok donanım istiyecek şeyler değil zaten, boşa 2 milyar masraf yapmaya gerek varmı? 500gb bile fazla bence bek anlamasamda. Bide 26kyi geçmemesi lazım ona Göre önerirseniz.. 26500 falan olsa, monitör klavye mouse kulaklık falan dahil ama, çünkü önceden laptop kullanıyordum, yani hiç biri yok şuan.
Şu anki SSD alınmaz. Goodram, Kioxia, MSI'da da DRAM yok ve bazılarının fiyatı önerdiğim SSD'ye yakın, bunlardan dolayı alınmaz. MLD ise kronik sorunlu olup söylediği değerleri vermiyor. Size kalmış ben olsam hem geleceğe yatırım diye hem de çok iyi olduğu için alırdım, tam f/p ürün. Alınabilecek, kaliteli monitörler 4.3k'dan başlıyor. Monitörden kıssak bile 200-300 TL değişecek. Sistemi kısmaya çalışsan zaten giriş seviyesi olduğu için oyun performansı çok düşecek.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı