25-27 bin TL'ye hazır sistem ve monitör onerisi

KC3000 yapılabilir SSD.
@706903 MLD'ler kronik sorunlu değil ama vaat ettikleri hızı veremiyorlar. MLD'nin boş boş hızları şişirmesinden ibaret problem.

Son düzenleme:
Merhaba isterseniz bu sistemi satabilirinm, kendim topladım 5 ay önce hızlı bir şekilde elden çıkarmam gerekiyor.

26 ya veriyorum 2 gündür facebookta müşteri kovalıyorum biri ekran kartı ve sıvı soğutucu olduğunu söyledi onlarsız kaça verebilirim diye fiyat için konu açacaktım bende

Anakart: ASRock B550M Steel Legend.
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz
Ekran kartı: Sapphire RX 6700 XT.
Hafıza birimi:
Samsung PCI-e 4.0 nvme™ M.2 SSD 980 Pro, dahili katı hal sürücüsü, 1 TB, 80.15 X 22.15 X 2.38 (mm)
PNY CS900 dahili SSD SATA III, 2,5 inç, 1 TB, okuma hızı 535 MB/s'ye kadar.
RAM: Corsair RGB Pro SL 32 GB (4x8GB) DDR4 3600MHz C18 - beyaz.
İşlemci soğutucu: ID-Cooling SE-214-XT ARGB white.
Güç kaynağı: NZXT 750W C750 80+ Bronze yarı modüler güç kaynağı.
Kasa: Cooler Master Masterbox TD500 V2 mesh ARGB mid Tower beyaz Gaming kasa (TD500v2-wgnn-stu)

Merhaba isterseniz bu sistemi satabilirinm, kendim topladım 5 ay önce hızlı bir şekilde elden çıkarmam gerekiyor.

26 ya veriyorum 2 gündür facebookta müşteri kovalıyorum biri ekran kartı ve sıvı soğutucu olduğunu söyledi onlarsız kaça verebilirim diye fiyat için konu açacaktım bende

Anakart: ASRock B550M Steel Legend.
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz
Ekran kartı: Sapphire RX 6700 XT.
Hafıza birimi:
Samsung PCI-e 4.0 nvme™ M.2 SSD 980 Pro, dahili katı hal sürücüsü, 1 TB, 80.15 X 22.15 X 2.38 (mm)
PNY CS900 dahili SSD SATA III, 2,5 inç, 1 TB, okuma hızı 535 MB/s'ye kadar.
RAM: Corsair RGB Pro SL 32 GB (4x8GB) DDR4 3600MHz C18 - beyaz.
İşlemci soğutucu: ID-Cooling SE-214-XT ARGB white.
Güç kaynağı: NZXT 750W C750 80+ Bronze yarı modüler güç kaynağı.
Kasa: Cooler Master Masterbox TD500 V2 mesh ARGB mid Tower beyaz Gaming kasa (TD500v2-wgnn-stu)
Sıfırı bile 26K etmez bunun.

Olay aynısını 26k'ya toplamak değil, 24.5k'ya sıfır AM5 4060 sistem var. Kaldı ki ekran kartı ikinci el alındıktan 26k'ya çok güzel AM5 sistem toplarsın.
Link paylaşabilir misin? Düz meraktan yoksa bir şey ispatlamaya çalışmıyorum hazır sistemlerin bildiğim kadarıyla bir yanı iyiyse bir yanı kötü oluyor fiyattan kısmak için, ddr4 sistemlerin tüm oyunlara ve uygulamalara optimize olması 4 sene sürdü, ddr5 sistemi ben windows 11 gibi görüyorum hala windows 10 kullanıyorum tamamen optimize olana kadarda kullanmayacağım bu benim fikrim tabii ki içerik üreticisi değilsen render yapmıyorsan ddr5i gereksiz buluyorum.

Link paylaşabilir misin? Düz meraktan yoksa bir şey ispatlamaya çalışmıyorum hazır sistemlerin bildiğim kadarıyla bir yanı iyiyse bir yanı kötü oluyor fiyattan kısmak için, ddr4 sistemlerin tüm oyunlara ve uygulamalara optimize olması 4 sene sürdü, ddr5 sistemi ben windows 11 gibi görüyorum hala windows 10 kullanıyorum tamamen optimize olana kadarda kullanmayacağım bu benim fikrim tabii ki içerik üreticisi değilsen render yapmıyorsan ddr5i gereksiz buluyorum.
SUNRISE-7500F / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX 1-Click OC 2X GeForce RTX 4060 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR Bence gereksiz değil. En iyi oyun performansını veren DDR4 işlemci ile bazı oyunlarda yakın bazı oyunlarda ise daha iyi performans veriyor, üstüne fiyat olarak da yaklaşık yarı fiyatında. Zaten alırken temel amaç geleceğe yatırım ve daha iyi işlemci oluyor. Ekran kartı bir tık kısılarak işlemci çok daha iyi oluyor. RAM farkını vurgulamama gerek olmadığını düşünüyorum. Attığın sistemdeki parçalar kaliteli ama ölü sokete yatırım olduğu için boş.

SUNRISE-7500F / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX 1-Click OC 2X GeForce RTX 4060 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR Bence gereksiz değil. En iyi oyun performansını veren DDR4 işlemci ile bazı oyunlarda yakın bazı oyunlarda ise daha iyi performans veriyor, üstüne fiyat olarak da yaklaşık yarı fiyatında. Zaten alırken temel amaç geleceğe yatırım ve daha iyi işlemci oluyor. Ekran kartı bir tık kısılarak işlemci çok daha iyi oluyor. RAM farkını vurgulamama gerek olmadığını düşünüyorum. Attığın sistemdeki parçalar kaliteli ama ölü sokete yatırım olduğu için boş.
Bilmiyorum görüş meselesi ekran kartı Nvidia her zaman daha mantıklı bunu kabul ediyorum, fakat VRAM'ın yetersiz kaldığını düşünüyorum. Nvidia istememe rağmen minimum 12GB Vram olsun uygun fiyatlı olsun diye amd aldım. Yeni çıkacak oyunların hepsinin vram beklentisinin yüksek olması bekleniyor (bkz: Hogwarts Legacy) ve nvidia vram konusunda çok cimridir. Bu sistemde kullanılan anakart, ekran kartı, işlemci dışında kullanılan parçaların kalitesiz olduğunu düşünüyorum. 1x16 ram olduğundan bahsetmeme gerek bile yok dual channel değil bu yüzden hazır sistemlerden nefret ediyorum evet belki am5 ama diğer parçaları beş para etmez benim gözümde, farklı düşünmekte haklısınız tabii ki sizin bakış açınızı da anlıyorum. Siz ilerde sistemi yükseltmeyi düşünerek bunu öneriyorsunuz ben ölene kadar kullanıyorum genelde sistemi ve şuanda alabileceğim performansa bakıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı