Bütçem yaklaşık 25k falan 28e kadar çıkarım. Bu bütceyle ekran kartı ve işlemci almayı düşünüyorum. Zaten bilgisayarım var yükseltmek için istiyorum. Genel olarak oyun için kullanıyorum bir öneriniz var mı?
Bütçem yaklaşık 25k falan 28e kadar çıkarım. Bu bütceyle ekran kartı ve işlemci almayı düşünüyorum. Zaten bilgisayarım var yükseltmek için istiyorum. Genel olarak oyun için kullanıyorum bir öneriniz var mı?
Dostum önceden nvidia da kullandım amd sorunsuz rx500 zamanından kalma hataları konuşuyorlar ve amd kötü diyorlar hepsi yanlış. Daha az fiyata daha fazla vram ve aynı performansı veren ekran kartları yapıyolar. Saf güçte harika ayrıca fsr 4 ile dlls arasında fark yok denecek kadar az şuanda 7800xt kullanıyorum daha bir hata yaşamadım ısınma sorunu yok ayrıca. Ayrıca afmf 2.1 özelliği ile frame gen özelliğinide açabiliyorsunuz.
Sizin bu bileşenlere yükseltme yapmanız çok da akıllıca değil. Anakartınız en baz seri. Güç kaynağınız kalitesiz ve zayıf. Tam sistem değişimi daha güvenli.