Hocam vatanda birkaç indirim kuponu ile 9060xt 16gb versiyonu 15000tl ye kadar düşüyor diye biliyorum işlemci olarakda 7500f veya 7600 öneririm.Bütçem yaklaşık 25k falan 28e kadar çıkarım. Bu bütceyle ekran kartı ve işlemci almayı düşünüyorum. Zaten bilgisayarım var yükseltmek için istiyorum. Genel olarak oyun için kullanıyorum bir öneriniz var mı?
Sisteminizdeki anakart ne psu ne?Bütçem yaklaşık 25k falan 28e kadar çıkarım. Bu bütceyle ekran kartı ve işlemci almayı düşünüyorum. Zaten bilgisayarım var yükseltmek için istiyorum. Genel olarak oyun için kullanıyorum bir öneriniz var mı?
Hocam vatan da birkaç indirim kuponu ile 9060XT 16 GB versiyonu 15000TL'ye kadar düşüyor diye biliyorum işlemci olarak da 7500F veya 7600 öneririm.
Sisteminizdeki anakart ne PSU ne?
Sadece dlss ve frame gen'e güvenerek alıyorsanız almayın hocam. ayrıca o paraya 4060 almaktan iyidir.AMD ekran kartı alıp almamakta kararsızım NVIDIA teknoloji olarak daha iyi değil mi?
anakart, ram psu değişmeniz iyi olur. elinizde am4 anakart var.AMD ekran kartı alıp almamakta kararsızım NVIDIA teknoloji olarak daha iyi değil mi?
EX-A320M Gaming ASUS anakart PSU Rampage'in 600W.
Dostum önceden nvidia da kullandım amd sorunsuz rx500 zamanından kalma hataları konuşuyorlar ve amd kötü diyorlar hepsi yanlış. Daha az fiyata daha fazla vram ve aynı performansı veren ekran kartları yapıyolar. Saf güçte harika ayrıca fsr 4 ile dlls arasında fark yok denecek kadar az şuanda 7800xt kullanıyorum daha bir hata yaşamadım ısınma sorunu yok ayrıca. Ayrıca afmf 2.1 özelliği ile frame gen özelliğinide açabiliyorsunuz.AMD ekran kartı alıp almamakta kararsızım NVIDIA teknoloji olarak daha iyi değil mi?
Sadece DLSS ve Frame Gen'e güvenerek alıyorsanız almayın hocam. Ayrıca o paraya 4060 almaktan iyidir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.