25-30 bin sistem önerisi

Öncelikle herkesin kendi kararı karışmak olmaz. Önceki sistemimde 6700XT vardı. Oyunlarda çizgisel dalgalanma oluyordu, pek anlatabileceğim bir şey değil metin olarak. Fobim oldu AMD ekran kartlarına zararına sattım NVIDIA geçtim, kimseye AMD tavsiye etmem o günden sonra. İşlemci konusunda iyi tabii ki.

Bende RX 580 kullanıyorum yaşamadığım şey kalmadı eski bir kart zaten o yüzden bir şey diyemem 4060 Ti ve 7700XT'den birini seçecek olsaydım ben 7700XT seçerdim tabii herkesin kendi kararı.

asus b450 serisi, 4060, r5 5600, 8x2 3200mhz ddr4 ram koyar 650w psu ile de desteklersin oldukça stabil bir sistem olur monitörü de lenovo r25i30 şiddetle öneririm. ssdyi de samsung al keyfine bak biraz daha ucuz olsun diye kötü ssd alma
Monitörüm var AOC 24G4X 2. monitör olarakta 75hz lenovo var.

öncelikle herkesin kendi kararı karışmak olmaz. önceki sistemimde 6700xt vardı. oyunlarda çizgisel dalgalanma oluyordu, pek anlatabileceğim bir şey değil metin olarak. fobim oldu amd ekran kartlarına zararına sattım nvidia geçtim, kimseye amd tavsiye etmem o günden sonra. işlemci konusunda iyi tabiiki.
Bende nvidia düşünüyorum amd pek uygun gelmiyo bana ekran kartında

Technopat Haberler

Geri
Yukarı