Bütçe 33 bin TL olur mu?25-30 bin bandında bilgisayar arıyorum. Sizce ne almalıyım?
Biraz zorBütçe 33 bin TL olur mu?
Meder Prime | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | PNY RTX 5060 8 GB | 500 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com (Fare hediyeliymiş.)
![]()
Zandvoort | AMD Ryzen 5 7600 | 32 GB DDR5 | MSI RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
Technopat Gaming v1 | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5060 8 GB | 500 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bence en mantıklısı Meder Prime sistem.
Evet hocam. Yine de ekleyeyim dedim. Aslında sistem AMD işlemci olsa çok daha iyi olur. Intel'in ne olacağı belirsiz.Technopathın sistemi kazık olmuş biraz hem 16 GB RAM hem 500 GB SSD ile gelmesine rağmen neredeyse 30k indirim kovalayarak 9060XT 16 GB bulunabilir
Evet hocam. Yine de ekleyeyim dedim. Aslında sistem AMD işlemci olsa çok daha iyi olur. Intel'in ne olacağı belirsiz.
Oyun Sistemi Toplama, Oyuna Göre Sistem Toplama | incehesap her şeyden kısarsak böyle tırt bir sistem oluyor o yüzden indirimsiz 16 GB biraz zor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.