25-30 bin TL arası hazır sistem önerisi

Hala daha burayı çözemedim ikidir farklı yerlere atıyorum atıcağım mesajları :D

Benim de genel olarak bunlar gözüme çarptı anakartı ASUS B650M-R, SSD için de WD S5000 veya Kingston NV3 olarak değiştirmeyi düşündüm.
RAM ve kasa için hiçbir bilgim yok ama özellike kasaları değiştirmem lazım galiba
Soğutucu için de kendi almayı düşündüğüm sitelerde yoktu o yüzden ayrı alıp kendim takabilirim veya önerdiğiniz olursa onu eklerim diye düşündüm.

Bu şekilde yapınca genelde 35 binin altında tutabiliyorum ama iyi mi kötü mü emin değilim
Hocam bakın 5060 kartı neredeyse 4060 ile aynı ve 2025 de kasa alırken 8gb ekran kartı takmak sizi ilerde üzebilir, siz en sağlam anakartı taksanızda o grafik kartları ile çok ilerleyemezsiniz.

Hocam bakın 5060 kartı neredeyse 4060 ile aynı ve 2025 de kasa alırken 8gb ekran kartı takmak sizi ilerde üzebilir, siz en sağlam anakartı taksanızda o grafik kartları ile çok ilerleyemezsiniz.
Peki bunu yeni çıkan oyunlar için mi diyorsunuz yoksa genel bütün oyunları oynatmaz mı?
Şu an mesela açıp bir ac shadows oynama niyetimiz yok o yüzden en yenileri özellikle tercih etmek istemedim. 30 serisine düşmesin 50 serisi de şart değil diye düşündüm veya amd tarafında denk düşenleri.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı