Last of Us part 2 incelemesi

Süper sistem PC var ama sanırım zombi temalı yada ona benzer bir teması oldugundan dolayı hala oynamadım.

Birinci oyun fevkalade yaratıklı aksiyonlu güzel bir oyundu. Part 2'yi yükledim fakat eş cinsel ve trans birey temasından oyunu oynayamaz hale geldim. Oyunu aldığıma çok pişmanım. Güzelim Türkçe dublajlı oyunu eş cinsellik ve translık propagandasına dönüştürmüşler. Gözüme batıyor gitmiyor oyun ilerlemiyor. Oyun oynarken herhangi bir şeyin propagandasını görmek hiç de güzel değil. Oyun değil mi bu? Amacı eğlendirmek değil mi?

Homofobiksen bu senin sorunun, oyun kötü değil, herkesin anlayabileceği bir hikayede değil oyunu sevmemen bu oyunu kötü yapmaz. İkincisi ellienin lez olayı ilk oyunun dlcsinde bulunmakta bu oyunları nerenizle oynuyorsunuz acaba. O zaman ilk oyunada kötü diyelim.

Hocam size kesinlikle katılıyorum. Sadece bu oyunda değil artık yeni çıkan oyunlarda, filmlerde başrol hep bir zenci, LGBT'li ya da kadın alıyor. Örneğin Ghost of Tsushima'nın yeni çıkacak devam oyunu olan ghosy of yoteinin de başrolu kadın olacak. Bu propagandalar benim de sinirimi bozuyor. İki tane feministe yaranabilmek için oyunun orijinalliğine ve kalitesini bozuyorlar.

Oyunun hikayesinde ana karakter zaten kadın bu hikayeyi AC Shadow'sta işlendi zaten. Oyunun hikayesinde ana karakter kadın yer alıyor ki kadın yapıyorlar. Sizin gibi oyundan anlamayan kişilerin LGBT adı altında oyunları kötülemesi bir bitmedi. Beğenmiyorsan oynama, ellienin lezbiyen olması ilk oyunun DLCsinde de vardı ona da kötü de o zaman.

Birinci oyun fevkalade yaratıklı aksiyonlu güzel bir oyundu. Part 2'yi yükledim fakat eş cinsel ve trans birey temasından oyunu oynayamaz hale geldim. Oyunu aldığıma çok pişmanım. Güzelim Türkçe dublajlı oyunu eş cinsellik ve translık propagandasına dönüştürmüşler. Gözüme batıyor gitmiyor oyun ilerlemiyor. Oyun oynarken herhangi bir şeyin propagandasını görmek hiç de güzel değil. Oyun değil mi bu? Amacı eğlendirmek değil mi?
Sana katılıyorum dostum, çok sıktılar artık, güzelim oyunu lgbt propagandasına çevirmişler yüzüne bile bakmadım oyunun. Bu şeyin Dünya'da bir karşılığı yok ki neyini zorluyorlar anlamıyorum. Twd spin offlarını izliyorum bir ara yani koskoca Daryl dixon'u bile lezlerin peşinde koşturuyorlar, o bölümden sonra izlemedim, nedir bu insanlara zorla bu şeyi dayatma çabaları anlamıyorum, sebebi nedir yani. Bir de bu karaktere ülkemizdeki bazı ergen kardeşlerimizin hayran olup pp falan yapmaları yok mu kopartıyor beni. 🤣🤣

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı