Bu sistem fiyatına göre uygun bir sistem mi ve darboğaz yapar mı hocam?
Alttaki arkadaş güzelce anlatmış. Intel istemem dersen şuna bakabilirsiniz
Bu sistem fiyatına göre uygun bir sistem mi ve darboğaz yapar mı hocam?
Eki Görüntüle 2479432
Bu sistem alınır mı? Fiyatına uygun bir sistem mi yorumlarsanız sevinirim.
![]()
CYBER-DUAL7800XT / INTEL i5-13400F / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
CYBER-TUF7800XT sistem tavsiyesidir. ASUS RX 7800 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
7800 daha güncel.
Hocam önermiş olduğunuz 7700xt sistemde şu parçayı yükseltme yaparsan iyi olur dediğiniz var mı?![]()
CYBER-DUAL7800XT / INTEL i5-13400F / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
CYBER-TUF7800XT sistem tavsiyesidir. ASUS RX 7800 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
7800 daha güncel.
Uygun değil yani anladım hocam teşekkürler.
Hocam önermiş olduğunuz 7700XT sistemde şu parçayı yükseltme yaparsan iyi olur dediğiniz var mı?
NOVA-DUAL7700XT
Depolamada yer alan seçeneklerden hangisini önerirsiniz peki.Depolamayı yükselt onun dışında gayet makul yani bu fiyata.
Depolamada yer alan seçeneklerden hangisini önerirsiniz peki.
@efebatiin hocam sistem toplama konusunda iyi olduğunuzu duydu. Konuda önerilen 7700XTLI sistemi almayı düşünüyorum. Sizden de fikir alayım dedim. Sizce alınır mı? Şimdiden teşekkür ederim cevapladığınız için.
Bütçen 35k bandına çıkıyor galiba üstteki mesajlara bakınca öyle gözüküyor doğru mudur?
Atılan 7700XT sistem fiyatına göre fena değil AM5 hali de var fakat PSU'su çöptü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.