25-30 bin TL hazir sistem onerisi

morwis

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 25 - 30 bin tl arası bütçem var, İtopya'dan iki tane hazır sistem buldum fakat içime sinmedi. Anakart konusunda bilgisizim ve sizlerden bilgi ve fikirlerinizi almak istiyorum ayrıca attığım sistemlerdeki işlemci ile ekran kartı yeterli midir? Bu fiyata farklı ve iyi sistemler biliyor musunuz? Fikirlerinizi bekliyorum.

Bulduğum 1. sistem: AFK-FOURTEEN / INTEL Core i5 14400F / GIGABYTE GeForce RTX 4060 Windforce OC 8GB / 16GB DDR5 / 512GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM

Bulduğum 2. sistem: THE-VOK IV / INTEL Core i5 13400F / GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti WINDFORCE OC 16GB / 16GB DDR5 / 512GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM

Windforce serisini nasıl bilirsiniz? Sistemi değiştirmeyi düşünüyorum da genelde bu ekran kartını görmeye başladım. Araştırdığım kadarıyla soğutma yönünde çok da iyi olmadığını okudum doğru mudur?

Windforce serisini nasıl bilirsiniz? Sistemi değiştirmeyi düşünüyorum da genelde bu ekran kartını görmeye başladım. Araştırdığım kadarıyla soğutma yönünde çok da iyi olmadığını okudum doğru mudur?

Evet soğutma olarak kötü olduğunu söylüyorlar belki buna da bakabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı