Furkan Borak
Hectopat
Arkadaşlar selam, uzun vadeli, güzel bir sistem arıyorum. 25-30k bütçem var ama ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur.
İmzadaki sistem size mi ait?Arkadaşlar selam, uzun vadeli, güzel bir sistem arıyorum. 25-30k bütçem var ama ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur.
Bu sistemi alabilir arkadaşınız ama ram ve ssdyi yükselmesiniz öneririmHocam imza da ki sistem bana ait. Konuyu bir arkadaşım için açtım, teşekkürler.
Uzun uzun aradık ama bulamadım. 25k civarı olursa iyi olur. NVIDIA düşünüyoruz
Bu sistemi alabilir arkadaşınız ama RAM ve SSD'yi yükselmesiniz öneririmşimdiden hayırlı olsun demek istiyorum
Atlantic 4060 | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | MSI RTX 4060 8 GB | 500 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com.
Sağ olun hocam ama sistem gereksiz pahalı geldi. Bu bütçeye 4060 Ti'lar var.![]()
Sistem çok hoşuma gitti hocam. Bunu satın alacağız teşekkürler.4060 Ti ve DDR5 25k bütçeye şu var. Windforce kötü ama 13400F olması ve DDR5 sistem olması kurtarıyor. Ekran kartı da 4060 değil. İki taraftan da kısılmamış.
Rica ederim hayırlı geceler.Sistem çok hoşuma gitti hocam. Bunu satın alacağız teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.