25-30 bin TL sistem önerisi

3K daha fazla verip ayni performansi alirsiniz hocam. F/P olarak AMD ekran karti cok daha iyi. Ama alinabilir.

Butcenizi biraz zorlayip bunu da alablirsiniz. 4070 performansi veren bir kart 7700XT. Kesinlikle oneririm.

Hocam yok ya o kadar arttıramam daha malzemem falan da yok soğutucu vs ekleyeceğim SSD arttırabilirim ilk attığınız sistem iyi fakat dediğim gibi AMD'ye güvenemiyorum ama işlemcisi gerçekten iyi fark atıyor güzel bir soğutucuyla gider ama ekran kartında kararsız kaldım 4060 mı 7600 mü diye AMD'ye hep ön yargı var.

Hocam yok ya o kadar arttıramam daha malzemem falan da yok soğutucu vs ekleyeceğim SSD arttırabilirim ilk attığınız sistem iyi fakat dediğim gibi AMD'ye güvenemiyorum ama işlemcisi gerçekten iyi fark atıyor güzel bir soğutucuyla gider ama ekran kartında kararsız kaldım 4060 mı 7600 mü diye AMD'ye hep ön yargı var.

AMD'nin eski sorunlari kalmadi hocam. Ozellestirmede elinizde 3K ya yakin para kaldigi icin AMD secerdim ben kesinlikle.

Eğer sürekli DLSS açmanı gerektirecek ağır oyunlar oynamıyorsan AMD kart almamak için hiçbir sebep yok. Yakın zamanda iki tarafı da deneyen biri olarak AMD eskisine göre kendini çok geliştirmiş. Neredeyse hiçbir sorunları yok, oyunlar ''AMD Image Sharpening'' özelliği sayesinde daha keskin görünüyor hatta. Daha F/P olduğu kesin fakat 4060 almak isterseniz de çok mantıksız diyemem; sizin tercihiniz.

AMD'nin eski sorunlari kalmadi hocam. Ozellestirmede elinizde 3K ya yakin para kaldigi icin AMD secerdim ben kesinlikle.

Tamamdır hocam bunu düşüneceğim attığınız sistemden biraz özelleştirme yapıp alabilirim teşekkür ederim.

Eğer sürekli DLSS açmanı gerektirecek ağır oyunlar oynamıyorsan AMD kart almamak için hiçbir sebep yok. Yakın zamanda iki tarafı da deneyen biri olarak AMD eskisine göre kendini çok geliştirmiş. Neredeyse hiçbir sorunları yok, oyunlar "AMD ımage sharpening" özelliği sayesinde daha keskin görünüyor hatta. Daha F/P olduğu kesin fakat 4060 almak isterseniz de çok mantıksız diyemem; sizin tercihiniz.

Ağır oyunlardan sadece GTA oynarım belki geri kalanlar Valorant CS gibi FPS oyunları.

Tamamdır hocam bunu düşüneceğim attığınız sistemden biraz özelleştirme yapıp alabilirim teşekkür ederim.

Ağır oyunlardan sadece GTA oynarım belki geri kalanlar Valorant CS gibi FPS oyunları.
O oyunlar için Nvidia karta gerek yok, GTA V Enhanced Edition bile pek ağır sayılmaz. Ben olsam bu oyunlar için daha ucuza AMD kartı alıp geçerdim fakat hangisini alırsanız üzmez. Nvidia olsun diyorsanız 4060 da alınabilir; iki kart da şu oyunlarda hiçbir sıkıntı yaşatmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı