25-30 bin TL'ye sistem önerisi

Bütçe
25000

isotomil

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Genellikle League of Legends oynayacağım. Çok az hikaye gerektiren oyun oynarım. Sistemin o konuda da iyi olmasını isterim. Onun haricinde film ve dizi izlemek haricinde başka bir amaç için kullanmayacağım. Fiyat performans dengesi üst seviye bir sistem toplamak istiyorum.
Bütçem konusunda biraz esnek bir bütçem var diyebilirim, ana odağım fiyat performans açısından iyi bir sistem almak yönünde ancak bir bütçe aralığı vermemi isterseniz 25.000TL-30.000TL arası diyebilirim. Sistem fiyatına monitör dahil etmedim, monitör için kafamda ayırdığım bütçe 5000TL civarında o konuda da bir tavsiyeniz olursa ona da açığım.

Toplamda 29.500TL. Eğer işlemci soğutucu alacak bütçen yoksa attığım işlemcinin stok fanlı halini seçebilirsin. Bütçen olduğu zaman işlemciyi 7500F yükselt.

Toplamda 29.500TL. Eğer işlemci soğutucu alacak bütçen yoksa attığım işlemcinin stok fanlı halini seçebilirsin. Bütçen olduğu zaman işlemciyi 7500F yükselt.
Peki bu sistemi nerden toplatabilirim kendim bilgisayar toplamayı bilmiyorum.

Peki bu sistemi nerden toplatabilirim kendim bilgisayar toplamayı bilmiyorum.
Şahsen performanstan biraz ödün verip hepsini toplu halde satan bir yerden almayı tercih ederim. Parçalardan birinde sorun yaşadığım zamanda uğraşmamak ve sistemi toplu almak adına güzel bir yol olabilir. Şuanda alınabilir en mantıklı toplu sistem hangisidir ve o sistemi alırsam performanstan çok kayıp yaşar mıyım?

Şahsen performanstan biraz ödün verip hepsini toplu halde satan bir yerden almayı tercih ederim. Parçalardan birinde sorun yaşadığım zamanda uğraşmamak ve sistemi toplu almak adına güzel bir yol olabilir. Şu anda alınabilir en mantıklı toplu sistem hangisidir ve o sistemi alırsam performanstan çok kayıp yaşar mıyım?

30k hazır sisteme neler var bilmiyorum ama 25k olarak bunu öneririm.
Yanına da soğutucu olarak.
Tabii ilk attığım sistem daha iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı