12 gb vrami 4060 ti ve rx 7600xt gücünde.b580 intel arc ekran kartı değilmi intelin ekran kartı iyimiki ?
anladım hocam peki anakartı nasıl yapacaz12 gb vrami 4060 ti ve rx 7600xt gücünde.
Hocam oyundayım. Efe batin hocam varsa hazır sistem atar.anladım hocam peki anakartı nasıl yapacaz
tamamdır saolunHocam oyundayım. Efe batin hocam varsa hazır sistem atar.
AtmadıHocam oyundayım. Efe batin hocam varsa hazır sistem atar.
Ben o atar diye atmadım neyse kusura bakmasın yapacak bişi yok.Atmadı
Anakart B650 kasa Aigo D900 yaparak alınabilir. Ssd de arttırırsınız isterseniz.GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
hazır sistem alırsammı daha ucuza gelir yoksa ayrı ayrı kendim toplasammı daha ucuza gelirAtmadı
Anakart B650 kasa Aigo D900 yaparak alınabilir. Ssd de arttırırsınız isterseniz.GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Bu bütçelerde bazı fırsatlar olursa hazır sistem alınır hocam.hazır sistem alırsammı daha ucuza gelir yoksa ayrı ayrı kendim toplasammı daha ucuza gelir
Bu fiyatlar hazır sistem fiyatları hocam. 60k ve üstünde kendin toplamak daha iyk.hazır sistem alırsammı daha ucuza gelir yoksa ayrı ayrı kendim toplasammı daha ucuza gelir
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.