25-30 bin TL'ye tablet önerisi

Marka hakkında bilgisi olsa sana sormazdı zaten.

Samsung S9 alabilirsin sözlüme aldım gayet güzel bir cihaz kendiliğinden kalemi var.

Ekosistemine uygun öneri yapmak için bir soru soruyoruz gelen cevapdaki üsluba bak, özellikle tercih ettiği bir marka vs var mı diye sordum bilmiyorsan söyleyeyim markaların aynı fiyat bandında yakın ya da altında birden çok tableti olabiliyor kararsız kalmış olabilir.

Ekosistemine uygun öneri yapmak için bir soru soruyoruz gelen cevapdaki üsluba bak, özellikle tercih ettiği bir marka vs var mı diye sordum bilmiyorsan söyleyeyim markaların aynı fiyat bandında yakın ya da altında birden çok tableti olabiliyor kararsız kalmış olabilir.

Kararsız kalsa belirtirdi hangi markalar arasında kararsız kaldığını hocam kusura bakmayın uslubumdan dolayı özür dilerim :(

Laptop alsana PDF testi için de kalemli padler var onlardan alırsın mis gibi.( bütçeyi biraz aşmak gerekebilir güzel bir şey istiyorsan)

Almanya'dan iPad Pro M4 13 inç aldım. TL bazında 27.000 liraya geldi. M4 çipli olduğu için Mac'te olan tüm programları sorunsuz çalıştırıyor Türkiye'de Apple ürünleri aşırı gereksiz ve saçma derecede pahalı. Eğer Türkiye'den alacak olsaydım kesinlikle Samsung Tab S9+ alırdım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı