Arkadaşım için toplayacağız. Sizce toplanmış mı alsak iyi olur bu bütçeyle yoksa parça parça mı? Ve sistem önerilerinizi bekliyorum
Thermaltake!
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
![]()
LG UltraGear 24GN60R-B 23.8" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG UltraGear 24GN60R-B 23.8" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG UltraGear 24GN60R-B 23.8" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.900,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Güzel öneri, yanında 1 TB HDD alınabilir oyunlar ve depolama için 480 GB SSD yetersiz.
İşlemciyi 12400F yapın:
![]()
ERAY-HANMA/AMD Ryzen 5 5600/ MSI GeForce RTX 4060 Ti 8GB/16GB DDR4/500GB M.2 NVMe SSD/Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
ERAY-HANMA/AMD Ryzen 5 5600/ MSI GeForce RTX 4060 Ti 8GB/16GB DDR4/500GB M.2 NVMe SSD/Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
![]()
AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G2SPU/BK ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Şu an alabileceğiniz en mantıklı sistem bu şekilde.
Hocam ne zaman almayı planlıyorsunuz ki? Attığım zaman alsaydınız bayağı uygun sistemdi. Kampanyalı sistemler beklemeye gelmiyor, stok tükeniyor. Ne zaman alacaksanız o zaman paylaşalım.Stok tükenmiş maalesef. Konu günceldir arkadaşlar, burayı okuyorsanız sistem önerilerinizi bekliyorum
Konuda belirtmiştim, arkadaşım alacak fakat kendisi şu ara alamadı bazı sebeplerden. Bu pazartesi günü siparişi verecek kendisi. Şuandan itibaren önerebilirsinizHocam ne zaman almayı planlıyorsunuz ki? Attığım zaman alsaydınız bayağı uygun sistemdi. Kampanyalı sistemler beklemeye gelmiyor, stok tükeniyor. Ne zaman alacaksanız o zaman paylaşalım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.