25 bin bütçeye monitör dahil sistem önerisi

Monitörü de öbür ay alacak arkadaş. 1080p için en ideal hangisi sence? Aklımda şu var.

O zaman 12400F yap onu kardesim, gereksiz olmaz. He aynen kardesim, o monitor guzel.

@Kiss0fdeath, Ti'den vazgececeksen bu da var kardesim.

O zaman 12400F yap onu kardesim, gereksiz olmaz. He aynen kardesim, o monitor guzel.

@Kiss0fdeath, Ti'den vazgececeksen bu da var kardesim.

Ti'den vazgeçip üstüne para koyup düz 4060 almak mantıklı mı hocam :D fazla para verip az fps alacam yani

Ti'den vazgeçip üstüne para koyup düz 4060 almak mantıklı mı hocam :D fazla para verip az FPS alacağım yani.

Ya kardesim sana oyle bir islemcili attim ki, 13400F'u tokatliyor simdi 12400F ya da 13100F var diye daha az FPS degil, hatta Valorant, CS:GO gibi oyunlar icin daha cok FPS alirsin.

AM5 ve DDR5 oldugundan bence o farka ve Ti'den vazgecmeye deger kardesim.

Son düzenleme:
@Kiss0fdeath mesajimi duzenledim, bakin. O sistemi almaniz daha iyi olur. Guzel parcalari da var.

@Kiss0fdeath mesajimi duzenledim, bakin. O sistemi almaniz daha iyi olur. Guzel parcalari da var.

Hocam benim arkadaş gelecek birazdan. Büyük ihtimal sistemi sipariş verecek 1 saate. Fakat şu önerdiğin 24 bin lira bütçesini aşabilir. Biraz daha makul bir şey var mıdır? Bir de işlemci soğutucu ne kullanacak? İşlemcinin Kendi kutusundan çıkıyor mu ve yeterli olur mu? Veya sıvı soğutma mı eklesek sisteme sence?

@Caner Uncu 1 saate sipariş verecez , var mıdır şuan önereceğiniz bir sistem ?

Stok sogutucuyla gelir ama yeterli olmaz. 224 XTS alabilirsiniz. Sivi sogutma sart degil.

NVIDIA sistem bakıyoruz hocam, bir de Sinerji olmasın mümkünse, anakart aldım zamanında kırık yolladılar daha da tövbeliyim

Bu sistemde SSD ve sıvı soğutucu özelleştirir misin? SSD kötü duruyor. Sıvı soğutma da hangisini eklesek iyi olur?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı