25 bin liraya alınacak en iyi monitör

Hocam her va panelde ufakta olsa ghosting var burada önemli olan abartılı olup olmaması.Yaklaşık 2 senedir kullanıyorum. Gelen panele göre de değişebilir ama ben hiç rahatsız olmadım. Yaklaşık 80-90 cm mesafe var aramda. Her türlü oyunu oynadım sorun yoktu. Benim için değiştirmenin iki sebebi var biri pivot değil diğeri de hdr kalitesi düşük.

Anladım hocam. Ben de kullanıyorum aynı monitörü sanırım VA panel bana göre değil çünkü ben acayip rahatsız oluyorum kullanırken. Cevabınız için teşekkür ederim.

Teşekkür ederim hocam.

Valla insanın kanı çekiliyor

Bu cihazın 2 kat daha fazla local dimming bölgesi olan ve 8k çözünürlük sunacak yeni modeli bu sene çıkacaktı yanlış hatırlamıyorsam, onu beklemek daha mantıklı olabilir. Ama kur ve vergiler yüzünden fiyatı da 2 kat olursa şaşırmam tabi ki.

Yanlış hatırlamıyormuşum.

Hocam 8k için de baba bir kart lazım

Hocam Neo g7 de titreme sorunu yaşıyormusunuz? Hdr oyun performansı iyi mi?

Katılıyorum. Fiyatı da çok üst olur. Şahsen bu bütçede kesinlikle attığım monitörü alırım, rüya gibi bir monitör.

Hocam 8k için de baba bir kart lazım

Hocam Neo g7 de titreme sorunu yaşıyormusunuz? Hdr oyun performansı iyi mi?

Sahip olduğum modelde hiç bir sorun şu ana kadar yaşamadım. HDR performansı özellikle karanlık sahnelerde harika ama parlaklık oyundan oyuna değişiyor. Özellikle Days Gone oynarken parlaklıklar güneş gibiydi ama Marvel's Spider-Man oynarken o kadar parlak gelmedi. Blooming yine oluyor ama sadece küçük yıldız gibi nesnelerde farkediliyor onun dışında VA panelin etkisi ve daha düşük parlaklıklar nedeniyle farkedilmesi neredeyse imkansız. Tabi ki gözünüzle her saniye var mı yok mu kontrol ederseniz görmemeniz mümkün değil ama normal bir şekilde oynarken farkedilmiyor. Film ve video izlerken yine çok başarılı buldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…