En ucuz AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci özelliklerini incele, 13.449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.829,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Evet hocam ancak o yönler de artık daha çok ekran kartına eğilim vermeye başladı özelliklede hacking alanı ki sizde sanırsam özellikle hackingle ilgileniyorsunuz. İnşallah ban yemem hacking kelimesinden dolayı.
Evet hocam ancak o yönler de artık daha çok ekran kartına eğilim vermeye başladı özelliklede hacking alanı ki sizde sanırsam özellikle hackingle ilgileniyorsunuz. İnşallah ban yemem hacking kelimesinden dolayı.
Evet hocam o nedenle gaming laptopa geçmek zorunda kaldım mux switch de rtx de windowsu kurduğum gibi inteli kapattım direk, ah nerde o eski ultrabookum Ama hala çekirdek sayısı ve gücü ön planda kalmaya devam ediyor hocam sanallaştırma ve cloud kullanımı için en azından özellikle network gibi alanlarda da.
Evet hocam o nedenle Gaming laptopa geçmek zorunda kaldım MUX switch de RTX de Windows'u kurduğum gibi Intel'i kapattım direk, ah nerede o eski Ultrabook'um ama hala çekirdek sayısı ve gücü ön planda kalmaya devam ediyor hocam sanallaştırma ve Cloud kullanımı için en azından özellikle network gibi alanlarda da.
Hocam cevap vermediniz iyi oldu ban yerim bu mesajdan dolayı konuyu açan kişininde seçtiği ürünler gayet güzel kesinlikle tercih edilebilir ancak o işlemciye sağlamda bir soğutucu alması lazım.
Asus Prime A620M-K AMD A620 6400 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Hocam cevap vermediniz iyi oldu ban yerim bu mesajdan dolayı konuyu açan kişininde seçtiği ürünler gayet güzel kesinlikle tercih edilebilir ancak o işlemciye sağlamda bir soğutucu alması lazım.
Asus Prime A620M-K AMD A620 6400 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Sistemi ne sen sor ne ben söyleyeyim.
Monitör: MSİ G274 QPF QD
Kulaklık: HyperX Alpha Wireless
Mouse: ASUS ROG GLADIUS III AimPoint
Klavye: Z11
Telefon: S20FE
GamePad: GC30 V2