kasalı düşünürmüsünüz? ben laptoptan kasalıya yeni geçtim ve emin olun acayip rahatladım. Sırf yılda 1 kez laptop taşıyacaksınız diye 5 senelik performans farkından vazgecmeyin derim. Kasalı isterseniz oneri yapabilirim
Kasalı düşünür müsünüz? Ben laptoptan kasalıya yeni geçtim ve emin olun acayip rahatladım. Sırf yılda 1 kez laptop taşıyacaksınız diye 5 senelik performans farkından vazgecmeyin derim. Kasalı isterseniz oneri yapabilirim.
Aslında şansım olsa laptop bile bakmam ama şu an liseye başka şehre gitme planı var kasalı çok sonradan elime ulaşır diye sıkıntı yaşıyorum ama siz yine de RTX 40 serili ekran kartı, 12 veya üstü nesil olan işlemci içeren bir hazır sistem biliyorsanız zahmet olmaz ise linkini atarsanız sevinirim.
Aslında şansım olsa laptop bile bakmam ama şu an liseye başka şehre gitme planı var kasalı çok sonradan elime ulaşır diye sıkıntı yaşıyorum ama siz yine de RTX 40 serili ekran kartı, 12 veya üstü nesil olan işlemci içeren bir hazır sistem biliyorsanız zahmet olmaz ise linkini atarsanız sevinirim.
Birde laptopta parça değiştirmek vs cok zahmetli. Monsterin tek artısı müşteri hizmetleri. Gerçekten hem anlayışlı hem kibarlar. Bu arada sinerji güvenilir bir marka tereddüt etmenize gerek yok her parçayı teste sokarak ve güzel bir paketlemeyle gonderiyorlar. Maximum 5 gün içerisinde elinizde olur.
Bir de laptopta parça değiştirmek vs cok zahmetli. Monster'in tek artısı müşteri hizmetleri. Gerçekten hem anlayışlı hem kibarlar. Bu arada Sinerji güvenilir bir marka tereddüt etmenize gerek yok her parçayı teste sokarak ve güzel bir paketlemeyle gonderiyorlar. Maximum 5 gün içerisinde elinizde olur.
Hocam çok teşekkür ederim gece gece rahatsız ettim hakkını helal et işlemci falan iyi değil mi çok zora sokmaz beni ilk bilgisayarım olacak çünkü sıkıntı yaşamak üzer beni ama sana güveniyorum.