25 bin TL bütçeyle Monster Notebook alınır mı?

Bütçe
25000
Monster alınmaz diye bir şey yok, tam hakim değilim konuya ama daha kaliteli kasa kullandıkları modelleri olduğunu biliyorum. Kendime ve abime Abra a5 in GTX 1650 li modelini almıştım geçmişte, ikimizde uzun süre kullandık ve hiç sıkıntı yaşamadık.
Ayrıca aldıktan 4.5 yıl kadar sonra benimkinin bataryası şişmişti. Garanti süresi bitmiş olmasına rağmen ücretsiz yenisini takmışlardı.

Monster alınmaz diye bir şey yok, tam hakim değilim konuya ama daha kaliteli kasa kullandıkları modelleri olduğunu biliyorum. Kendime ve abime Abra A5'in GTX 1650'li modelini almıştım geçmişte, ikimizde uzun süre kullandık ve hiç sıkıntı yaşamadık.
Ayrıca aldıktan 4.5 yıl kadar sonra benimkinin bataryası şişmişti. Garanti süresi bitmiş olmasına rağmen ücretsiz yenisini takmışlardı.

Ben zaten aldığım şeye güzel bakarım kasası kötü olsa da problem yok benim için sıkıntı olan bilgisayar olduğu yerde çalışıyorken kendiliğinden arızalanan parçalar böyle bir şey yaşayacaksam zaten almam Monster ismini bu kadar duyurmayı nasıl becerdi kimse sevmezken onu anlayamıyorum. :D

Zaten parçaları yurt dışından alıp birleştiriyorlar. Sadece dış kasayı kendileri yapıyorlar. Diğer markalardan pek farklı bir şey yapılmıyor yani Monster'da. Tıpatıp aynı fiyat ve performans ile Amerikan markası olsaydı daha çok sevilirdi inan.
Ayrıca her markada bahsettiğin sıkıntılar oluyor ve marka ne kadar başarıyla bunları çözüyor o önemli. Önceki mesajlarımda dediğim gibi satın alım sonrası gerçekten ilgilenmeye ve yardımcı olmaya devam ediyorlar.

Zaten parçaları yurt dışından alıp birleştiriyorlar. Sadece dış kasayı kendileri yapıyorlar. Diğer markalardan pek farklı bir şey yapılmıyor yani Monster'da. Tıpatıp aynı fiyat ve performans ile Amerikan markası olsaydı daha çok sevilirdi inan.
Ayrıca her markada bahsettiğin sıkıntılar oluyor ve marka ne kadar başarıyla bunları çözüyor o önemli. Önceki mesajlarımda dediğim gibi satın alım sonrası gerçekten ilgilenmeye ve yardımcı olmaya devam ediyorlar.

Tamam çok güzel bir araştırma yapmam gerekecek teşekkür ederim tekrardan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı