25 bin TL civarı ekran kartsız sistem önerisi

Bütçe
25000-50000
3 kere yazdım yukarıda aynı mesajı kusura bakmayın ya da benim acemiliğim. Valla pek bir zorunluluk yok. Sadece bu sistem kendimce iyi gibi geldi. Size de danışmak istedim.
Oyun mu oynayacaksın iş mi yapacaksın ne yapacaksın? Hazır olarak mı atalım elle toplama mı? 10 taksit sistem senaryosunda ne kadara çıkabilirsin?

Üstadım benim işim genelde masaüstü işlemler ile ilgili. Word de yazı yazmak veri indirmek çoklu ekranda okuma yapmak vs. Aslında basit işlemler. Onun dışında da oyun oynarım. Çok yüksek beklentim yok ama en azından keyif alayım oynarken. Günde 1 saat oynayabilsem kardır. 10 taksit senaryosunda 60k ya çıkabilirim.

Tekrar merhaba, indirim geceleri vs hazır sistemler bir türlü içime sinmedi. Ryzen 5 7500f ve Segotep Fz6 Pro alarak parçaları toplamaya başladım. X870 anakart ile bitfenix ceto (Foruma baktım kasa pek önerilmemiş) kasayı tam alıyordum ki atx oldukları için durdum. Gen5 ssd desteği ve pci e 5.0 desteği olan bir anakart almayı istiyorum. İleride işlemciyi daha güçlü bir seviyeye çıkarabilmek adına. Bana bu noktada kasa ve anakart önerebilir misiniz lütfen? Hatta mümkünse ssd ve ram de olur. Bu dört parça arkadaş için 25-30k arası bütçe ayırdım. Desteğiniz bekliyorum. Tşkler. @onno92 @Luvyan

Tekrar merhaba, indirim geceleri vs hazır sistemler bir türlü içime sinmedi. Ryzen 5 7500f ve Segotep Fz6 Pro alarak parçaları toplamaya başladım. X870 anakart ile bitfenix ceto (Foruma baktım kasa pek önerilmemiş) kasayı tam alıyordum ki atx oldukları için durdum. Gen5 ssd desteği ve pci e 5.0 desteği olan bir anakart almayı istiyorum. İleride işlemciyi daha güçlü bir seviyeye çıkarabilmek adına. Bana bu noktada kasa ve anakart önerebilir misiniz lütfen? Hatta mümkünse ssd ve ram de olur. Bu dört parça arkadaş için 25-30k arası bütçe ayırdım. Desteğiniz bekliyorum. Tşkler. @onno92 @Luvyan

Son düzenleme:
Üstadım benim işim genelde masaüstü işlemler ile ilgili. Word de yazı yazmak veri indirmek çoklu ekranda okuma yapmak vs. aslında basit işlemler. Onun dışında da oyun oynarım. Çok yüksek beklentim yok ama en azından keyif alayım oynarken. Günde 1 saat oynayabilsem kardır. 10 taksit senaryosunda 60k ya çıkabilirim.

Tekrar merhaba, indirim geceleri vs hazır sistemler bir türlü içime sinmedi. Ryzen 5 7500F ve segotep FZ6 Pro alarak parçaları toplamaya başladım. X870 anakart ile BitFenix ceto (foruma baktım kasa pek önerilmemiş) kasayı tam alıyordum ki ATX oldukları için durdum. Gen5 SSD desteği ve PCI'e 5.0 desteği olan bir anakart almayı istiyorum. İleride işlemciyi daha güçlü bir seviyeye çıkarabilmek adına. Bana bu noktada kasa ve anakart önerebilir misiniz lütfen? Hatta mümkünse SSD ve RAM de olur. Bu dört parça arkadaş için 25-30k arası bütçe ayırdım. Desteğiniz bekliyorum. Tşkler. @onno92 @Luvyan

Tekrar merhaba, indirim geceleri vs hazır sistemler bir türlü içime sinmedi. Ryzen 5 7500F ve segotep FZ6 Pro alarak parçaları toplamaya başladım. X870 anakart ile BitFenix ceto (foruma baktım kasa pek önerilmemiş) kasayı tam alıyordum ki ATX oldukları için durdum. Gen5 SSD desteği ve PCI'e 5.0 desteği olan bir anakart almayı istiyorum. İleride işlemciyi daha güçlü bir seviyeye çıkarabilmek adına. Bana bu noktada kasa ve anakart önerebilir misiniz lütfen? Hatta mümkünse SSD ve RAM de olur. Bu dört parça arkadaş için 25-30k arası bütçe ayırdım. Desteğiniz bekliyorum. Tşkler. @onno92 @Luvyan

Kasa anakart RAM SSD istiyorsun yani.

RAM konusunda mütavazi olacağım ucuza CL36 6000MHz ne buluyorsan alabilirsin düzgün satıcı olsun yeter.

PSU var mı blm ondan ikisini de önereceğim.

Boş halide iyi destekleri sağlam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı