25 bin TL civarı ekran kartsız sistem önerisi

Bütçe
25000-50000
@NoBMPR R8 hocam bunu alınca içerisine ayrı psu da alacağım. Ben öyle anladım yani. Fanları psu yu vs monte etmek lazım sıfırdan. Hazır bir sistem yok mu diye düşündüm işte. Artık rengi de bıraktım bir tarafa :)

Bir sorum daha olacak. Peki ssd gen4 olacak ise, ekran kartı da 9060xt düşünüyorum @Luvyan hocamın önerisinde sonra. Ki, o kart da pci e 4.0 oluyor. Daha uygun bütçeli bir anakarta yönelmek gerekmez mi? Yoksa 5060 16gb a mı yükseltmeliyim ekran kartı planlarımı?

Son düzenleme:
@Valarauko anlayamadım hocam. PCI-E 4.0 olması ile uygun olmasını anlayamadım. Ona bakarsak 3000'e de anakart var. Ne kadar ekmek o kadar köfte.

Ekran kartı ise 5060 mantıksız olur. RX 9060XT 16 GB modelinin karşılığı zaten 5060Ti civarlarında.

@NoBMPR R8 hocam bunu alınca içerisine ayrı psu da alacağım. Ben öyle anladım yani. Fanları psu yu vs monte etmek lazım sıfırdan. Hazır bir sistem yok mu diye düşündüm işte. Artık rengi de bıraktım bir tarafa :)

Bir sorum daha olacak. Peki ssd gen4 olacak ise, ekran kartı da 9060xt düşünüyorum @Luvyan hocamın önerisinde sonra. Ki, o kart da pci e 4.0 oluyor. Daha uygun bütçeli bir anakarta yönelmek gerekmez mi? Yoksa 5060 16gb a mı yükseltmeliyim ekran kartı planlarımı?
Sen niye ona takıldın bütçen düşükse
R5 7500f
Asus B650mr
1x16gb ddr5 ram
Kioxia Exceria pro 1tb
Vento kasa psu 650w
9060xt 16gb yeterli gelicektir bu o tarz birşey yapicaksan ssd için demistim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı