7700XT'li bir sistem var 4060 çok kötü kalıyor yanında 8 GB şu anki kaliteli oyunlara dahi ancak yetiyor 12 GB sizi 4 5 yıl boyunca sorunsuz götürür.
Performans videolarını izlemenizi tavsiye ediyorum. Bazı oyunlarda elbette ki FPS oranları birbirine çok yakın olabilir ancak birçok oyunda 10 FPS fark var diyebiliriz aşağıdaki videoyu izlerseniz anlayacaksınız arasındaki FPS farkını.
Corsair 1TB MP600 Core XT (1 GB Dram)Söylediginiz sistemi herhangi bir ekleme yapmadan alıyorum hocam o zaman.
Şuraya ben detay geçeyim: Freezer yükte tekleme ihtimali var. Peerless modeline bakmasını öneririm.Bu bütçeye AM5 soket DDR5 sistem bence daha mantıklı. 7700XT sızı 5-6 sene götürür ama 5600 götürür mu emin değilim. Güncel işlemciye geçmek ıstedıgınızde, anakartı ve RAM'ları da degıstırmenız gerekır. Oysa son nesil işlemci tercih ederseniz, yetmediği zaman sadece güncel işlemci yı alıp takacaksınız.
Benim önerim,
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com Anakartı MSI B650M yapın. RAM 1x16 kalsın, yetmediği zaman 16 daha eklersinız. Bütçe müsait ise. SSD'yı 1TB Adata Legend yapmanızı öneririm. 4060 kötü bır kart değildir. Yenı çıkacak oyunların çoğunda DLSS olacağı için sızı 5 sene rahat götürür.Dark Freezer DKCCX127 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Freezer DKCCX127 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Freezer DKCCX127 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 799,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Eğer 30k yı zorlarım derseniz düşünmeden alttakı sistemi alın derim. Hem yeni nesil AMD işlemci, hem de 7700XT var. Soğutucusu da sistemde var.
Bu bütçeye AM5 soket DDR5 sistem bence daha mantıklı. 7700XT sızı 5-6 sene götürür ama 5600 götürür mu emin değilim. Güncel işlemciye geçmek ıstedıgınızde, anakartı ve RAM'ları da degıstırmenız gerekır. Oysa son nesil işlemci tercih ederseniz, yetmediği zaman sadece güncel işlemci yı alıp takacaksınız.
Benim önerim,
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com Dark Freezer DKCCX127 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Freezer DKCCX127 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Freezer DKCCX127 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 799,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Anakartı MSI B650M yapın. RAM 1x16 kalsın, yetmediği zaman 16 daha eklersinız. Bütçe müsait ise. SSD'yı 1TB Adata Legend yapmanızı öneririm. 4060 kötü bır kart değildir. Yenı çıkacak oyunların çoğunda DLSS olacağı için sızı 5 sene rahat götürür.Thermalright Peerless Assassin 120 Black TL-C12B 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Eğer 30k yı zorlarım derseniz düşünmeden alttakı sistemi alın derim. Hem yeni nesil AMD işlemci, hem de 7700XT var. Soğutucusu da sistemde var.
Corsair 1TB MP600 Core XT (1 GB DRAM)
G.Skill 32 GB(2x16) Ripjaws V
RAM ve SSD'yi yükseltip alabilirsiniz bütçeniz buna müsait ise.
Saçmalama. Isletım sistemine 4K mı verılır? Yazılımbudurdan 100 TL'ye dijital lisans al geç. 34 bütçen varsa da 30klık PC hocası sıstemını ve bu monitörü al.
ASUS TUF GAMING VG249Q1R 23.8" 165Hz 1ms HDMI DP Freesync Premium FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
ASUS TUF GAMING VG249Q1R 23.8" 165Hz 1ms HDMI DP Freesync Premium FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile VG249Q1R ITOPYA'dawww.itopya.com
4k işletim sistemine verilmez 30k ya çıkabiliyorsan pc hocasının sistemini alabilirsin @GaNDaLF_the_Grey nın dediklerine katılıyorum hem am5 ve ddr5 daha önü açık bir sistem ve yükseltmeye müsaitHocalarım önerileriniz için teşekkürler lakin monitör ile bütçem maksimum 34 bin TL işletim sistemi seçmem zorunlumu 4 bin TL gibi fiyat oynuyor @Thorcuk hocam sizin attıgınız sistemi hiçbir değişiklik yapmadan alacagım sadece yanına Windows 11 ve 144 Hz monitör ekleyince fiyat 34 bin TL oluyor.
içinde işletim sistemi olmadan geliyor flash belleğe windows 10 veya 11'i yazıdırıyorsun bios üzerinden ayarlama yaptıkdan sonra direkt kurabiliyorsun windowsİşletim sistemi seçmeyince nasıl geliyor ayrıyeten sistemin linkini atar mısınız hocam.
4K işletim sistemine verilmez 30k ya çıkabiliyorsan PC hocasının sistemini alabilirsin @GaNDaLF_the_Greynın dediklerine katılıyorum hem AM5 ve DDR5 daha önü açık bir sistem ve yükseltmeye müsait.
https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...ual-oc-12gb-rx7700xt-oyun-bilgisayari-p-50871
Bunda bir tek SSD yükseltip alabilirsiniz.
İçinde işletim sistemi olmadan geliyor flash belleğe Windows 10 veya 11'i yazıdırıyorsun BIOS üzerinden ayarlama yaptıkdan sonra direkt kurabiliyorsun Windows.
Saçmalama. Isletım sistemine 4K mı verılır? Yazılımbudurdan 100 TL'ye dijital lisans al geç. 34 bütçen varsa da 30klık PC hocası sıstemını ve bu monitörü al.
Sistemi aldığımda yükseltme yapmayacağım hocam bu şekilde alınır mı? SSD olarak hangi yükseltmeyi önerirsiniz.
Hocam param bu monitöre çıkışmıyor.