25 bin TL ile Ryzen 7 2700X sistemi güncellemek mi yoksa yeni sistem almak mı daha mantıklı?

killing_joke

Hectopat
Merhaba arkadaşlar.
Yaklaşık 3 senedir kullandığım sistemimi bir süredir değiştirmek istiyordum ki 2 gün önce arkadaşım 2K bir monitör hediye etti, haliyle gelgitlerimi bırakıp harekete geçeyim dedim.
Şu anda kullandığım kasanın içinde AMD Ryzen 7 2700X işlemci, B450M S2H anakart, 16 GB RAM ve RTX2060 ekran kartı var. Ayrıca monitör olarak AOC 24G2W1G4 modelini kullanıyorum.
Şimdi asıl arada kaldığım konu şu, 25 bin TL bütçemle bu sistemi güncellemek mi yoksa yeni bir kasa almak mı daha mantıklı? Bilgisayar toplamakla ilgili bir bilgim yok, 2 öneriye de açığım, önerebileceğiniz kasa veya yükseltme öneriyorsanız ekran kartı vs. modellerini bekliyorum.
Şimdiden çok teşekkür ederim.

Power Supply'inde RAM'inde filan o kadar problem yoksa bu eklemeleri yap bence baştan sistem kurmak yerine.

25 bine sistem alabilirseniz haberim olsun.
Neden alamayayım ki?
Bir çok sitede kendi sistemimden daha yüksek sisteme sahip kasalar gördüm, çok fazla anlamadığım için buraya danışmak istedim.

Şu anki PC'nizi tutacak mısınız? Tutmayacaksanız bütçenizi 12-13k artırabilirsiniz.
Eğer yeni bir kasa alırsam şu anda kullandığımı yeğenime vermeyi düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı