25 bin TL iPad önerisi

Neden iPad? O bütçede Tab S9 Plus var ve çoğu konuda çok daha iyi bence.

Eğer iPhone vs kullanıyorsanız iPad Air'lara bakılabilir.
Hocam objektif olmak gerekirse o bütçenin İPad'i Air 6 ekranı dışında her konuda Tab S9 Plus'ı eziyor. Dex konusuda var tabi.

AMOLED ekran, depolamada 1TB'ye kadar yükseltilmesi, kalemle gelmesi, 150nit daha parlak. Daha sayarım istersen hocam.
Spen kullanmış birisi olarak kesinlikle yazması bile işkence bir kalem. Kalemi azıcık yatay tutunca ekran algılamıyor bile.

Çoğu konuda hangi konular mesela.

25k butceniz var ve illa yeni iPad almak istiyorsaniz Air M.2 alin gecin hem okula gidiyorsaniz bedava kalem de var hem de piyasadaki tum Android tabletlerden daha guclu.
120Hz isterim diyorsaniz M.2 Pro bakabilirsiniz.
60 yeter derseniz boyut da kucuk olsun isterseniz iPad Mini de oyun icin guzel ovuluyordu.

Hocam iPad Pro M1 iş görür mü o da 120 FPS.

Merhaba, sizce iPad olarak ne almalıyım? Bütçem maksimum 25.000 TL (2. el temiz iPad Pro'larda olabilir) ama PUBG için alacağımı belirtmek istiyorum 120 FPS çok mu ekstrem olur yoksa 60 FPS yeterli midir?
Hocam bulabilirseniz M2 İPad pro alın ama bütçeyi 30.000 liraya çıkartabilir muhtemelen. En mantıklı seçim Apple pencil pro hediyesi ile İPad Air 6 almak.

Hocam iPad Pro M1 iş görür mü o da 120 FPS.
Hocam M1 ile M2 arasında dünyalar kadar fark var.

Hocam o fiyata bence 60 Hz bir tablet almak yerine 26.000 civarına 2-3 tane M1 ve M.2 iPad Pro buldum o daha mantıklı değil midir?
Eğer bulduysanız M2 İPad pro alın tabiki 120 ekran tazeleme hızı daha iyi olur ama güncel olarak 60 hz İpad Air 6 kullanıyorum hiç gözümü rahatsız etmedi. Fakat dediğim gibi İpad Pro daha iyidir M2 İPad pro alabilirsiniz. Birde ikinci el mi alacaksınız hocam?

Eğer bulduysanız M.2 iPad Pro alın tabii ki 120 ekran tazeleme hızı daha iyi olur ama güncel olarak 60 Hz iPad Air 6 kullanıyorum hiç gözümü rahatsız etmedi. Fakat dediğim gibi iPad Pro daha iyidir M.2 iPad Pro alabilirsiniz. Bir de ikinci el mi alacaksınız hocam?

Aynen 2. el alacağım ama mutlaka garantili almayı düşünüyorum.

‎Dolap - İkinci El Alışveriş 1 yıl kadar hala garantisi var.

Hocam bulabilirseniz M.2 iPad Pro alın ama bütçeyi 30.000 liraya çıkartabilir muhtemelen. En mantıklı seçim Apple Pencil Pro hediyesi ile iPad Air 6 almak.

Hocam M1 ile M.2 arasında dünyalar kadar fark var.

Hocam farkları nedir bir video bulamadım da YouTube'da karşılaştırıldığı.

Aynen 2. el alacağım ama mutlaka garantili almayı düşünüyorum.

‎Dolap - İkinci El Alışveriş 1 yıl kadar hala garantisi var.

Hocam farkları nedir bir video bulamadım da YouTube'da karşılaştırıldığı.
M1 de çok güçlü bir yonga seti fakat asıl farkı M2 ile attılar. Aralarında güç olarak çok fazla fark var. Ve bu da uzun vadede kullanıma yansıyor tabiki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı