25 bin TL klima tavsiyesi

ProfMaster

Hectopat
Daha fazla  
Isıtma amacıyla kullanılacak klimaya ihtiyacımız var. 12000 BTU gücünde istiyorum ancak yeterli olur dediler. Kullandığınız ya da özelliklerinin bu fiyat bandında iyi olduğunu düşündüğünüz modelleri önerirseniz sevinirim. Bir iki güne sipariş vereceğim. Tam bilmiyorum ama yoğuşmalı olanlar daha iyi oluyormuş sanırım tercihen yoğuşmalı olursa iyi olur. Fiyat olarak biraz daha üstüne çıkabilirsiniz.

Isıtma amacıyla kullanılacak klimaya ihtiyacımız var. 12000 BTU gücünde istiyorum ancak yeterli olur dediler. Kullandığınız ya da özelliklerinin bu fiyat bandında iyi olduğunu düşündüğünüz modelleri önerirseniz sevinirim. Bir iki güne sipariş vereceğim. Tam bilmiyorum ama yoğuşmalı olanlar daha iyi oluyormuş sanırım tercihen yoğuşmalı olursa iyi olur. Fiyat olarak biraz daha üstüne çıkabilirsiniz.
18lik kullanıyoruz 3-4 senede gram sıkıntı çıkarmadı öneririm şahsen

Her türlü Mitsubishi alın ömür boyu kullanın.

Her türlü Mitsubishi alın ömür boyu kullanın.

Ben biraz bütçeyi aştım ama Arçelik Beko alıp başınızı yakmayın bizim 6tane klimamız var markaları Bosch ve Mitsubishi eskiden şirkette Arçelik Beko vardı ısıtmıyor soğutmuyor fazla yakar taksit vs yaptırın ya da ikinci el bir şey alın Mitsubishi olsun hocam vallaha başınıza bela ısıtma klimada Bosch var oda iyi ısıtıyor da Mitsubishi bir farklıdır.

Bütçe artarsa:

Vestel'in klimaları da kalitelidir. Abartmıyorum hiçbir şekilde ama 2 tane aldık 20 yıldır kullanıyoruz. Hiçbir sorun çıkmadı.

Son düzenleme:

Bütçe artarsa:

Vestel'in klimaları da kalitrelidir. Abartmıyorum hiçbir şekilde ama 2 tane aldık 20 yıldır kullanıyoruz. Hiçbir sorun çıkmadı.

TCL'de müşteri memnuniyeti diye bir şey yok! Ama her zaman aldığım hizmet tam anlamıyla rezalet! kimseye tavsiye etmem! tam anlamıyla çoğu tanıdığım mağdur edildi!"

Ne için mağdur oldu. Oysa önerilenlerden.

Mağduriyeti, önerilen ürünü alıp kullanamamak. Ürünü satın aldım ama 12 gündür kurulum bekliyor ve daha 14 gün sonra ancak kurulacağı söyleniyor. bu sürede kullanamadığı için mağdur oldu. Ürün ne kadar önerilirse önerilsin, doğru düzgün kurulup kullanılmadıktan sonra önerilmesinin bir anlamı kalmıyor. Hizmet bu kadar aksarken ürünü nasıl deneyimleyebiliriz ki?

Ne için mağdur oldu. Oysa önerilenlerden.

Kurulsa bile değmeyecek bir şey olduğundan artık eminim. Şu anki ilgisizlikten, bir arıza yaşandığında asla umurlarında olmayacak. 12 gün bekledi, 14 gün daha bekleyecek, ama bu kadar ciddiyetsizlikle karşılaştıktan sonra, gelecekte bir sorun yaşarsam çözmek için kiminle muhatap olacağımı bile kestiremiyoruz. müşteri memnuniyeti sıfır! bir daha böyle bir süreç yaşamak kimseye yaşattırmak bile istemem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı