25 bin TL laptop önerisi

Bütçe
15-20k arası

şeymaa1

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba. Bu sene YBS kazandım ve yazılım üzerinden ilerlemek istiyorum. Laptop için çok kararsız kaldım. Dersler için olacak oyun oynayan birisi değilim, özellikle yazılım üzerinden ilerleyenlerden, bilgi sahibi olanlardan tavsiye istiyorum. 15-25k fiyat aralığında olursa çok daha iyi olur şimdiden teşekkürler:)

Merhaba. Bu sene YBS kazandım ve yazılım üzerinden ilerlemek istiyorum. Laptop için çok kararsız kaldım. Dersler için olacak oyun oynayan birisi değilim, özellikle yazılım üzerinden ilerleyenlerden, bilgi sahibi olanlardan tavsiye istiyorum. 15-25k fiyat aralığında olursa çok daha iyi olur şimdiden teşekkürler:)

Depolama size yetmeyebilir dikkat edin.

Ne tür bir yazılımdan bahsediyoruz ona göre Mac veya Windows tercihi yapalım

Ne tür bir yazılımdan bahsediyoruz ona göre Mac veya Windows tercihi yapalım
Windows tercihim

Dediğiniz gibi en az 512 GB SSD olması gerek diye düşünüyorum işime yaraması açısından yine de teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı