25 bin TL Laptop Önerisi

Bütçe
15000-25000

Swinder

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ben yeni universiteye başladım ve ortalama bir bilgisayarım var fakat bu bilgisayar universite için pek yeterli değil oraya götürebilecek seviyede değil. Sizlerden 20 bin TL'yi aşmayacak şekilde 2. el de olur Ankara içerisinde laptop tavsiyesi istiyorum. Yardım etmek isteyen arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Ben kısa bir göz gezdirdim şunlar gözüme çarptı aslında bir fikir beliretecek önerilerde bulanacak herkesin fikrine açığım.

Yanlışlıkla 3 tane aynı linki atdınız sanırım. Attığınız bilgisayarın VRAM'i 4 GB yeni nesil oyunlarda sıkıntı çıkarabilir ve 512 GB SSD yerine 1TB'lık bir şeyler arayabilirsiniz ancak bana yeter diyorsanız bilgisayar iyi.

Kral bu PC RTX 4050'li hem de 140 watt sen bu özelliklerde daha iyi Gaming laptop bulamazsın. Ayrıca bulsan bile 60 ya da 80 wattır sadece biraz RAM düşük 8 GB o da seni idare eder. Şu an ben linkteki bilgisayar ile yazıyorum inanki pişman olmazsın. Biraz bütçe büyük fakat 6 taksit peşin fiyat var oda sana çok yardımcı olur.

Hocam maalesef o kadar bütçe çıkaramıyorum.

Arkadaşlar merhaba, ben yeni universiteye başladım ve ortalama bir bilgisayarım var fakat bu bilgisayar universite için pek yeterli değil oraya götürebilecek seviyede değil. Sizlerden 20 bin TL'yi aşmayacak şekilde 2. el de olur Ankara içerisinde laptop tavsiyesi istiyorum. Yardım etmek isteyen arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Ben kısa bir göz gezdirdim şunlar gözüme çarptı aslında bir fikir beliretecek önerilerde bulanacak herkesin fikrine açığım.

Yukarıda aynısından 3 tane eklemişim yanlışlıkla diğer bahsettiklerim bunlar arkadaşlar tavsiyelerinize açığım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı