25 bin TL laptop önerisi

Bütçe
25000
Son düzenleme:
Bu iki laptop arasında kaldım. Ama gönlüm Lenovo tarafında.

Farklı öneriniz varsa da alırım maksimum bütçe 25 bin.
Bende lenovonun aynısı var,sana deneyimlerinden bahsedeyim öncellikle şarjı fena değil 60hz de kullanırsan 2 saat götürür en az ekran kartı nvidianın rtx 3050 95-105 wattlık olanlarına eşit bir güce sahip ama overclock hali ile(ki denemedim ve tavsiye etmiyorum)rtx 3050 ti ve üstü performans verebiliyor driverlerını güncel tutsan bal gibi laptop bu bilgisayar hakkında sorun olursa sor her türlü konuda yardımcı olurum (arc aldığım için pişman değilim)

Bende Lenovo'nun aynısı var, sana deneyimlerinden bahsedeyim öncellikle şarjı fena değil 60Hz de kullanırsan 2 saat götürür en az ekran kartı NVIDIA'nın RTX 3050 95-105 wattlık olanlarına eşit bir güce sahip ama overclock hali ile(ki denemedim ve tavsiye etmiyorum)RTX 3050 Ti ve üstü performans verebiliyor sürücülerini güncel tutsan bal gibi laptop bu bilgisayar hakkında sorun olursa sor her türlü konuda yardımcı olurum (Arc aldığım için pişman değilim)

Onda battery drain oluyor mu? Bende 4060 olanı var da merak ettim hocam.

Battery drain olmuyor hocam bataryası gayet sağlam.
Hocam bu battery drain dediğim mesela yükteyken şarj adaptörünün yetmemesi sonucunda cihazın gücü bir miktar bataryadan çekmesi misal bende 1 satte %18 civarı şarj düşürdüğü bile oldu.

Belki sende olmuyordur belki de dikkatini çekmemiştir. Ancak 50-60 wattlardaysa Gpu drain olmama ihtimali yüksek gibi duruyor.

Geçen işlemci 50wattlarda, ekran kartı 80 wattlardaydı. Daha diğer elektrik isteyen şeyleri de ekleyince dediğim gibi 1 saatte %18 çekti.

Hocam bu battery drain dediğim mesela yükteyken şarj adaptörünün yetmemesi sonucunda cihazın gücü bir miktar bataryadan çekmesi misal bende 1 satte %18 civarı şarj düşürdüğü bile oldu.

Belki sende olmuyordur belki de dikkatini çekmemiştir. Ancak 50-60 wattlardaysa Gpu drain olmama ihtimali yüksek gibi duruyor.
Hocam battery draini ben karıştırmışım kusura bakmayın,ben laptobu sessiz ve Hibrit kipi modunda kullandığımdan battery drain sorunuyla o kadar karşılaşmıyorum hem fanlar az çalışıyo hem ekran kartı yüke binmediği sürece devre dışı kalıyo ama bende hiç olmamıştı olduysada gözümden kaçmıştır yüksek ihtimal.

Hocam battery draini ben karıştırmışım kusura bakmayın,ben laptobu sessiz ve Hibrit kipi modunda kullandığımdan battery drain sorunuyla o kadar karşılaşmıyorum hem fanlar az çalışıyo hem ekran kartı yüke binmediği sürece devre dışı kalıyo ama bende hiç olmamıştı olduysada gözümden kaçmıştır yüksek ihtimal.
Bende zaten sessiz kipte oynuyorum artık hem dediğin gibi cihaz sessiz hem serin hemde drain olmuyor.

Neyse adamın konusunu baya bozmuş oldum.

Lenovonun Arcli olanı veya Acerin 3050 olanı alabilirsin ancak o Victus 15i alma.

Bana kalırsa 3050 olsun bizim olsun, çıtır dan 8gb ram eklersin 25 fix olur. Hemde Nitronun klavyesi ışıklı mışıklı, LOQ tek beyaz aydınlatma.

Bende zaten sessiz kipte oynuyorum artık hem dediğin gibi cihaz sessiz hem serin hemde drain olmuyor.

Neyse adamın konusunu baya bozmuş oldum.

Lenovonun Arcli olanı veya Acerin 3050 olanı alabilirsin ancak o Victus 15i alma.

Bana kalırsa 3050 olsun bizim olsun, çıtır dan 8gb ram eklersin 25 fix olur. Hemde Nitronun klavyesi ışıklı mışıklı, LOQ tek beyaz aydınlatma.
Ben çok fazla oyun falan oynamam kasa kalitesi olarak lenova bence daha iyi bide klavye ışığı olması benim için yeterli arc a530m rtx 3050 ye denk geliyor bana LoL valorant CS2 bide FIFA açsın yeter

Bende lenovonun aynısı var,sana deneyimlerinden bahsedeyim öncellikle şarjı fena değil 60hz de kullanırsan 2 saat götürür en az ekran kartı nvidianın rtx 3050 95-105 wattlık olanlarına eşit bir güce sahip ama overclock hali ile(ki denemedim ve tavsiye etmiyorum)rtx 3050 ti ve üstü performans verebiliyor driverlerını güncel tutsan bal gibi laptop bu bilgisayar hakkında sorun olursa sor her türlü konuda yardımcı olurum (arc aldığım için pişman değilim)
Çok teşşekür ediyorum hocam, eğer rahatısız olmazsanız oynadığınız oyunların FPS değerlerini benimle paylaşabilir misiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı