25 bin TL laptop önerisi

Ozan58

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar laptopumuz çok eskidiğinden aileme laptop aldırmayı düşünüyorum. Hem onların ev işlerini görebilecek hem de benim işimi görebilecek bir bilgisayar arıyorum. RDR, Valorant, GTA gibi oyunlar oynuyorum. Yüksek grafikte açmasına gerek yok orta veya düşükte de oynarım benim için açsa yeter. Lenovo IdeaPad Gaming 3 RTX 2050 modelini uygun buldum ama laptoptaki ekran kartları hakkında pek bilgim yok. Hangi laptopları önerirsiniz?

Arkadaşlar laptopumuz çok eskidiğinden aileme laptop aldırmayı düşünüyorum. Hem onların ev işlerini görebilecek hem de benim işimi görebilecek bir bilgisayar arıyorum. RDR, Valorant, GTA gibi oyunlar oynuyorum. Yüksek grafikte açmasına gerek yok orta veya düşükte de oynarım benim için açsa yeter. Lenovo IdeaPad Gaming 3 RTX 2050 modelini uygun buldum ama laptoptaki ekran kartları hakkında pek bilgim yok. Hangi laptopları önerirsiniz?
Bütçen çok düşük bence zorunda değilsen bence bu fiyata hiç laptop alma ilaki almak istiyorsan ikinci ele yönelmeni tavsiye ederim.

5 k bütçe artırırsanız https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...0-15-6-full-hd-notebook-fiyati,413919960.html

Arkadaşa beğenmedim atıp önerdiğiniz cihaza bakın!
Hocam, lütfen "uygun" diye bu fiyata bu cihazı almayın. Soğutma sistemi sorunlu; sıcak havayı dışarı atmak yerine ekrana üflüyor ve bu da zamanla ekranda sararmalara yol açabiliyor.
Diğer arkadaşın da söylediği gibi, bu bütçeyle gerçekten işinizi görecek bir laptop bulmak zor. Eğer sık seyahat etmiyorsanız, masaüstü toplamanızı öneririm."

Bütçeyi biraz arttırabilirseniz bunu önerebilirim. Bir tanıdığım kullanıyor gayet memnun cihazından. Daha sonra isterseniz RAM'i yükseltebilirsiniz.

"LOQ 15IAX9 modeli başta olmak üzere, bazı Lenovo LOQ modellerinde anakart yanma sorunu yaşanıyor. Bu cihazları almanızı önermem; en azından bu sorunlar azalıncaya kadar."

"LOQ 15IAX9 modeli başta olmak üzere, birçok Lenovo LOQ modelinde anakart yanma sorunu yaşanıyor. Bu cihazları almanızı önermem; en azından bu sorunlar azalıncaya kadar."

Anakart yanma sorunu genellikle Hindistan taraflı ürünlerde yaşanıyor ve geneli i5 12450HX modellerde. "Birçok LOQ modelde yaşanıyor" Demek yanlıştır, yanlış bilgi veriyorsunuz. TR de yaşayan birkaç kişi var o kişilerin modelleri de i5 12450HX işlemcili model. TR kodlu ürünler çok büyük oranda temizç

Sorunlu model alınmaz bütçe o kadar çıkıyorsa bu çok daha mantıklı.

https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...6-full-hd-gaming-laptop-fiyati,773077468.html İyzico ile ek indirim alınabilir.

Eğer ki bütçe çıkmıyorsa ve 2. elde istenmiyorsa.

RAM takviyesi öneririm 8 GB yetmez. Acer marka laptoplarda servisin yükseltmeyi yapması gerekiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı